Jakie masz TSH?Byłam u endokrynologa.Stwierdził że bez eutyroxu i jodu się nie obejdzie.Jestem przeciwniczką tabletek i wszelkich farmaceutyków , ale TSH stoi w miejscu i się nie obniża.Boję się o dzidziusia (8 tydzień) więc chyba nie mam wyjścia :/ Macie problemy z niedoczynnością? Ja miałam już przed ciążą ,ale nie brałam tabletek.
reklama
evli2
Fanka BB :)
wow, ale wiadomość, gratulacjeHej! Ja w piątek miałam wizytę u gina i zgadnijcie co.. blizniaki! Także już wiem skąd te moje spore dolegliwości, brzuch wielki itp. szok i niedowierzanie. Zobacz załącznik 1005835
Ja w poniedziałek Chciała bym być już poUdało mi się upolować na jutro wizytę usg [emoji3] już się doczekać nie mogę
Kinderka88
Ja w poniedziałek Chciała bym być już po
Który masz tydzień?
Właśnie zaczęłam 8 tydzieńKtóry masz tydzień?
natka30
Extra! Bardzo gratuluje :-)Hej! Ja w piątek miałam wizytę u gina i zgadnijcie co.. blizniaki! Także już wiem skąd te moje spore dolegliwości, brzuch wielki itp. szok i niedowierzanie. Zobacz załącznik 1005835
madziuuula
Ja też biorę, brałam już przed bo i niedoczynność i hashimoto, a czemu nie chcesz? Z tego co wiem to nawet ludzie z grupy leżącej tarczyce jodem na okres ciąży wchodzą w tabletkiByłam u endokrynologa.Stwierdził że bez eutyroxu i jodu się nie obejdzie.Jestem przeciwniczką tabletek i wszelkich farmaceutyków , ale TSH stoi w miejscu i się nie obniża.Boję się o dzidziusia (8 tydzień) więc chyba nie mam wyjścia :/ Macie problemy z niedoczynnością? Ja miałam już przed ciążą ,ale nie brałam tabletek.
Kinderka88
Właśnie zaczęłam 8 tydzień
Ja mam 7+3 byłam 2,5 tyg temu na usg ale był tylko pęcherzyk oby teraz było wszystko ok
evli2
też biorę euthyrox i w ciązy w zależności od wyników jest zmieniana dawka leku. wizyta co 6 tyg u endokrynologa, już się do tego przyzwyczaiłam, ze trzeba w ciąży tak czesto chodzić.Ja też biorę, brałam już przed bo i niedoczynność i hashimoto, a czemu nie chcesz? Z tego co wiem to nawet ludzie z grupy leżącej tarczyce jodem na okres ciąży wchodzą w tabletki
reklama
Ja już byłam 3 razy... raz nic nie było widać, ale to w ramach konsultacji przed wyjazdem sportowym... drugi już potwierdzić i był pęcherzyki A trzeci we wtorek bo pojawilo się plamieni4...Teraz w poniedziałek planowana wizyta u lekarza prowadzącegoJa mam 7+3 byłam 2,5 tyg temu na usg ale był tylko pęcherzyk oby teraz było wszystko ok