Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!Hej! Ja w piątek miałam wizytę u gina i zgadnijcie co.. blizniaki! Także już wiem skąd te moje spore dolegliwości, brzuch wielki itp. szok i niedowierzanie. Zobacz załącznik 1005835
Podwojne szczescie Zazdroszcze!Hej! Ja w piątek miałam wizytę u gina i zgadnijcie co.. blizniaki! Także już wiem skąd te moje spore dolegliwości, brzuch wielki itp. szok i niedowierzanie. Zobacz załącznik 1005835
Gratuluję, ciekawa jestem czy ktoś jeszcze będzie mieć bliźniaki. Jakie będą bliźniaki, jednojajowe czy dwu?Hej! Ja w piątek miałam wizytę u gina i zgadnijcie co.. blizniaki! Także już wiem skąd te moje spore dolegliwości, brzuch wielki itp. szok i niedowierzanie. Zobacz załącznik 1005835
Na 80% dwuowodniowe i dwukosmiwkowe także nie będą sobie podkradaćGratuluję, ciekawa jestem czy ktoś jeszcze będzie mieć bliźniaki. Jakie będą bliźniaki, jednojajowe czy dwu?
To tyle dobrze ze każdy sobie będzie spokojnie jadł ale będą takie same?Na 80% dwuowodniowe i dwukosmiwkowe także nie będą sobie podkradać
Na 80% dwuowodniowe i dwukosmiwkowe także nie będą sobie podkradać