reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

Ja już byłam 3 razy... raz nic nie było widać, ale to w ramach konsultacji przed wyjazdem sportowym... drugi już potwierdzić i był pęcherzyki A trzeci we wtorek bo pojawilo się plamieni4...Teraz w poniedziałek planowana wizyta u lekarza prowadzącego

No a teraz we wtorek co było widać?

reklama
U mnie też dziewczynka ale wątpię bo przy pierwszej sie nie sprawdziło.
U mnie przy obu córkach się nie sprawdziło teraz pokazuje kolejną córkę więc może w końcu będzie synek [emoji7]
Choć jak byłam pewna że będzie właśnie chłopiec tak teraz zaczynam myśleć że nie mam co marzyć cera mi się pogorszyła [emoji52]

też biorę euthyrox i w ciązy w zależności od wyników jest zmieniana dawka leku. wizyta co 6 tyg u endokrynologa, już się do tego przyzwyczaiłam, ze trzeba w ciąży tak czesto chodzić.
Dziewczyny ja też tarczycowa, ale ze względu na guzka i teraz w ciąży biore letrox dawka zwiększona i tsh po mału spada było 3,7 a jest 2,5 i trochę się martwie czy nie za wolno spada :/ wizyta u endo za kilka dni

Do mam które mają już dziewczynkę i chłopca czy ciaze się naprawdę różniły? jesli tak opowiedzcie jak to było z ciąża z dziewczynka A ciąża z chłopcem
emoji4.png
Ja przy córce jadłam paczki z budyniem jak nakręcona . I miałam bardzo gładkie nogi których właściwie nie musiałam golić .
Z synkiem nie mogłam jeść słodkiego a nogi goliłam co drugi dzień

Ja tak siedzę od paru dni i dumam i dumam ... i jak tak posiedzę jeszcze kilka dni to chyba osiwieje na amen . Tak wiec co by się upewnić ze wszystko z kropkiem jest okay wydałam mała fortunę i zabukowalam prywatne usg na czwartek . Może do czwartku nie osiwieje bo na farbę do włosów już mnie chyba nie stać

reklama
Ja tak siedzę od paru dni i dumam i dumam ... i jak tak posiedzę jeszcze kilka dni to chyba osiwieje na amen . Tak wiec co by się upewnić ze wszystko z kropkiem jest okay wydałam mała fortunę i zabukowalam prywatne usg na czwartek . Może do czwartku nie osiwieje bo na farbę do włosów już mnie chyba nie stać
Ja siedze ponad tydzien na zwolnieniu i tez za duzo mysle. Mowilam dzis do lekarza, że przez to siedzenie w domu za dużo mam czasu na rozmyślanie i moze byc problem ;P mowil, ze to piekny czas w zyciu kobiety i zeby nie zamartwiac sie pierdolami :) a co porabiasz w ciagu dnia?

Do góry