reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Był zarodek, ale serduszko odrobinę za wolno biŁo. Jestem pełna nadziei... mam nadzieję, że w poniedziałek będę miała dobre wieści, bo okropnie się boję;(
A ile bylo uderzen na minute? Wszystko sie zmienia z dnia na dzien, juz dawno moglo przyspieszyc a nawet nie wiesz :)

Ja przy córce jadłam paczki z budyniem jak nakręcona . I miałam bardzo gładkie nogi których właściwie nie musiałam golić .
Z synkiem nie mogłam jeść słodkiego a nogi goliłam co drugi dzień
Czyli tak jak pisze większość w Twoim przypadku się sprawdziło hmmm.....
To Ja myślę że będzie 3 córka.

Właśnie przed chwilą dla zabawy zrobiłam gender test z sody [emoji23] wyszła DZIEWCZYNKA
Chiński też wskazuje na dziewczynkę. Co do kalendarza to u mnie się juz NIE sprawdził x2

Ja siedze ponad tydzien na zwolnieniu i tez za duzo mysle. Mowilam dzis do lekarza, że przez to siedzenie w domu za dużo mam czasu na rozmyślanie i moze byc problem ;P mowil, ze to piekny czas w zyciu kobiety i zeby nie zamartwiac sie pierdolami :) a co porabiasz w ciagu dnia?
Ja pracuje dużo ( i jak będzie tak jak w poprzednich ciążach to będę pracować aż do 2 tygodni przed terminem ) a jak nie pracuje to moje maluchy się upewniają ze mam co robić .
To jednak myślenia za nic nie wyłącza :-)

110/min, mówił że powinno być od 130...
Na To liczę!!
Ja w 6t5d mialam 121 i lekarz mowil ze ok. Dzis mialam znowu wizyte, ale nie chcial mierzyc, bo uwaza ze to szkodliwe, ale wg obrazu usg mowil ze jest wyzsze niz 121 i ze jest okej. Twoje miesci sie w normie bo norma jest 110-150. Ciekawe czy mozna jakos wplynac na tetno plodu? Ktos wie?

Czyli tak jak pisze większość w Twoim przypadku się sprawdziło hmmm.....
To Ja myślę że będzie 3 córka.

Właśnie przed chwilą dla zabawy zrobiłam gender test z sody [emoji23] wyszła DZIEWCZYNKA
Chiński też wskazuje na dziewczynkę. Co do kalendarza to u mnie się juz NIE sprawdził x2
Co to jest gender test z sody? :) jutro tez sprobuje zrobic!

Polola ale ekstra, gratuluję :biggrin2::-D
Mi też wychodzi dziewczynka. Wcześniej też się sprawdzalo, najpierw miałam ciąże biochemiczna, później urodziłam córeczkę, w styczniu poronienie i teraz znowu ciąża. Stwierdziłam że mój organizm nie akceptuje płci męskiej, bo wychodzily chłopaki. Pytalam się lekarza ostatnio czy tak może być, potwierdził że takie przypadki zdarzają się ale baaardzo rzadko a badania są bardzo drogie.

reklama
W jednym kubeczku wsyp z dwie łyżeczki sody w drugiej potrzebny będzie Twój mocz [emoji6] wlej to do sody i obserwuj co się dziej. Jeśli zrobi sie piana coś jak spienione piwo oznacza CHLOPCA jeśli nie będzie piany oznacza DZIEWCZYNKE oczywiście to tylko zabawa [emoji16]
Co to jest gender test z sody? :) jutro tez sprobuje zrobic!

Do góry