Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Renfrii.. Ty może nie byłaś na lipcowe mamy 2018?Na pewno wszystko będzie dobrze, z kupowaniem rzeczy to nie ma co się spieszyć, jest jeszcze czasu a czasu A dłutowania zęba to współczuje, ja też wybieram się do dentysty ale mam nadzieję, że nie będzie żadnych niespodzianek.
Byłam Ty tez?Renfrii.. Ty może nie byłaś na lipcowe mamy 2018?
Byłam Ty tez?
Tak mi przykroNo lekarz powiedział, ze nie widać żeby serce biło, ale próbował dać jakaś fałszywa nadzieje ze może aparat zaburza echo czy jakoś tak i rano powtórzymy. Nie mogę normalnie uwierzyć, jeszcze przedwczoraj tak ładnie biło..
Ja 22 lipca urodziłam Ale fajnie, że trafił nam się znowu ten sam czas ciazyTak patrzyłam właśnie na lipcowe mamy ty urodziłas 6 lipca ja 4. Skojarzylam cię po zdjęciu
Ja 22 lipca urodziłam Ale fajnie, że trafił nam się znowu ten sam czas ciazy
Trzymaj się mocno kochana.No lekarz powiedział, ze nie widać żeby serce biło, ale próbował dać jakaś fałszywa nadzieje ze może aparat zaburza echo czy jakoś tak i rano powtórzymy. Nie mogę normalnie uwierzyć, jeszcze przedwczoraj tak ładnie biło..