reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Hej , jestem tu nowa , dlugo zajęlo mi przeczytanie zaleglosci. W koncu chcialam sie przywitac. termin mniej wiecej na 7 marca :) wg miesiaczki 9+4 ale wg rozwoju dzidziusia 8+6 . Pierwsza ciaza w zeszlym roku pogorszy mysle ze goscie zrozumieja sytuacje ze spedzam wesele na siedzaco lub w trybie eksremalnym lezaco w pokoju hotelowym... Dzidzius jest teraz najwazniejszy, ale chcielibysmy z narzeczonym ten slub i wesele tez miec za soba, co radzicie dziewczyny ? Poki co zero krwawien, objawy jak u reszty - mdlosci , 2 razy wymioty, od wczoraj zawroty w glowie ale to chyba na skutek lezenia... ps. ktos ze Slaska? ;)

Witamy :) tez duzo ju przeszlas, trzymam kciuki wszystko bedzie dobrze!
Ja tez jestem ze Slaska I tez z terminem na 07.03:)

reklama
Nie wiem skąd macie taka informacje, ze jak jest ciałko żółte to jest ciąża i zarodek. Tak kompletnie nie jest. Ciałko żółte powstaje zawsze po owulacji i jeżeli jest ciąża to zostaje i produkuje progesteron, a jeśli nie jest się w ciąży to zanika po około 10-12 dniach. Nie raz podczas kontroli na usg miałam widoczne ciałko żółte nie będąc w ciąży.
f2w3rjjghb3ibrut.png
Sorry miałam na myśli pecherzyk żółtkowy.

reklama
bardzo mi przykro , tez to przechodzilam. Ja dostawalam w szpitalu tabletki. I to kilka dni z rzedu . duzo dziewczyn dostawalo na sali , ale kazda reagowala inaczej. U mnie bole byly jak przy mocnej miesiaczce, przetrwalam bez przeciwbolowych inne kolezanki mialy wieksze bole i zazywaly ketonal gdy tylko sie zaczymal mocny bol wtedy dalo sie przetrwac, nic sie nie martw. zycze duzo sily, czas pomoze

Do góry