reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Mieszkałam teraz mieszka mój mąż a ja z córką w Polsce bo chodzi do polskiej szkoły :) A obecnie jestem w De na wakacjach przyjechałam z mężem ale w sobotę wyjeżdżamy i ja już zostaje małej szykować wyprawkę do drugiej klasy :)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
A ok ,myślałam że na stałe , bo ogólnie tutaj przez kwartal nie możesz zmieniać na kasę chorych ginekologa , A prywatnie się nie opłaca , ja dziś za badanie męża u gina zapłaciłam 16 euro plus jeszcze przyjdzie mi rachunek z laboratorium jakieś 30 do 40 [emoji849]

reklama
Kochane pytanie do mama które mają dzieci. Wózek 3w1 nowoczesny bardzo lekki bo będę musiała go znosić codziennie z 2 piętra.

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Załączniki

• Screenshot_20190723-162537.jpg
    Screenshot_20190723-162537.jpg
    260,7 KB · Wyświetleń: 52
Mamuski, ktore sa w kolejnej ciazy... po pierwszej wrocilyscie do swojej wagi na tyle zeby wbic sie w ubrania czy wymienialyscie szafe? Ja na pewno i tak czesci ubran bede musiala sie pozbyc, zeby wiecej miejsca bylo na rzeczy malucha, ale jestem ciekawa jak z rozmarowka bedzie po ciazy
Wagą nie ale rozmiarem tak [emoji12]

A ok ,myślałam że na stałe , bo ogólnie tutaj przez kwartal nie możesz zmieniać na kasę chorych ginekologa , A prywatnie się nie opłaca , ja dziś za badanie męża u gina zapłaciłam 16 euro plus jeszcze przyjdzie mi rachunek z laboratorium jakieś 30 do 40 [emoji849]

Ja wiem kochana bo tu męża siostra mieszka ale ona na kasę chorych chodzi.

Tyle dobrego że u was leki za darmo :) ja kiepsko z językiem i córka nie bardzo chciała tu chodzić do przedszkola więc wróciłam budujemy dom i wtedy mąż zjedzie ale to myślę do piero po córki Komuni :( my dopiero mury

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Dla mnie najważniejsze żeby maluszek był zdrowy i do noszony i tak mam rozstępy więc dodatkowe mnie nie ruszają... Bo sobie poświęce rok na ćwiczenia i znów będzie XS i 45 kg:)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

A co sądzicie o malowaniu włosów? W grudniu będę szła na chrzciny jakieś pomysły na sukienkę dla dużego brzuszka? I buty kochane jestem niska bardzo ale chciałabym coś wyższego to grudzień będzie zimno ale poczęstunek i tort w restauracji buty płaskie odpadają... Jakieś pomysły???

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

reklama
A co sądzicie o malowaniu włosów? W grudniu będę szła na chrzciny jakieś pomysły na sukienkę dla dużego brzuszka? I buty kochane jestem niska bardzo ale chciałabym coś wyższego to grudzień będzie zimno ale poczęstunek i tort w restauracji buty płaskie odpadają... Jakieś pomysły???

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
No ja farbowalam jakoś 3 dni przed testem bo sobie pomyślałam że w czasie okresu to nie bardzo bo nie zawsze złapie dobrze farba więc po ptakach [emoji12] ale niby teraz te farby nieszkodliwe [emoji6]

Do góry