Hej cudowne kobietki.Potrzebuje Waszego wsparcia. MOja OM 4.06, 27.06 Bhcg 57, dwa dni pozniej 157. 5 czerwiec pierwsze usg aby wykluczyć torbiele - pęcherzyk 3.4 mm. Wiek ciąży- ok 4.5 tygodnia. Wczoraj miałam usg, najpierw jakąś dupa wołowa stwierdziła, że widzi puste jajo i kazała mi zrobić znów 2xbete i wrócić z wynikami. Na pytanie czy to może być kwestia sprzętu- babsko się oburzyło i mnie opierdoliło...prawie zemdlałam po wyjściu z gabinetu. Pojechałam na inne usg, prywatnie. Wiek ciąży 6t3d - 6t2d, pecherzyk 16.2 mm, zarodek 5.1 mm, nie ma tętna.... mam zrobić betę, badania krwi i zrobić ok 30 lipca usg...... świat mi się zawalił....Byłam pewna że serduszko już będzie.... nie pamiętam jak było w poprzedniej ciąży bo jestem w domku letniskowym przez miesiąc...nie mam tamtych wyników badań. Cycki opuchnięte , od 1.5 tyg mdłości 24h na dobę... czy Wy już widziałyscie Wasze serduszka? W którym tyg? Wiem że dużo zależy od aparatury, to usg nie było najwiekszej klasy. Wiem też kiedy miałam owu, i wg moich wyliczeń to dzisiaj zaczał się 7tc.... mąż prosi mnie o spokój, ma oczywiście rację ale ja nie potrafię. Leżę i płaczę... to babsko wczoraj zabrało mi całą nadzieję
reklama
Agunia1401
Moderator
Mogło się okazać gdybyś poszła dzień później nawet kilka godzin a serduszko byś słyszała, uspokij się, nerwami nic nie zrobisz a zaszkodzi sz, wrócisz pójdziesz na usg 30 lipca i będziesz słyszała serduszkoHej cudowne kobietki.Potrzebuje Waszego wsparcia. MOja OM 4.06, 27.06 Bhcg 57, dwa dni pozniej 157. 5 czerwiec pierwsze usg aby wykluczyć torbiele - pęcherzyk 3.4 mm. Wiek ciąży- ok 4.5 tygodnia. Wczoraj miałam usg, najpierw jakąś dupa wołowa stwierdziła, że widzi puste jajo i kazała mi zrobić znów 2xbete i wrócić z wynikami. Na pytanie czy to może być kwestia sprzętu- babsko się oburzyło i mnie opierdoliło...prawie zemdlałam po wyjściu z gabinetu. Pojechałam na inne usg, prywatnie. Wiek ciąży 6t3d - 6t2d, pecherzyk 16.2 mm, zarodek 5.1 mm, nie ma tętna.... mam zrobić betę, badania krwi i zrobić ok 30 lipca usg...... świat mi się zawalił....Byłam pewna że serduszko już będzie.... nie pamiętam jak było w poprzedniej ciąży bo jestem w domku letniskowym przez miesiąc...nie mam tamtych wyników badań. Cycki opuchnięte , od 1.5 tyg mdłości 24h na dobę... czy Wy już widziałyscie Wasze serduszka? W którym tyg? Wiem że dużo zależy od aparatury, to usg nie było najwiekszej klasy. Wiem też kiedy miałam owu, i wg moich wyliczeń to dzisiaj zaczał się 7tc.... mąż prosi mnie o spokój, ma oczywiście rację ale ja nie potrafię. Leżę i płaczę... to babsko wczoraj zabrało mi całą nadzieję....
Agusia91
Zaciekawiona BB
W ciąży mam większy niż wczesniejPrzed ciążą też miałaś taki popęd?
Agusia91
Zaciekawiona BB
Można nosić, ale ja akurat teraz nie noszeHej kochane jak się dziś czujecie?
Mam pytanie do mam czy nosicie żel hybryde w ciąży??
Ja miałam serduszko w 6t0d i zarodek wtedy miał 0,23cm, ale kompletnie się tym nie sugeruj, bo każda ciąża jest inna i każde dziecko rozwija się w swoim tempie. Teraz potrzebujesz spokoju i cierpliwości. Za pare dni wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!Hej cudowne kobietki.Potrzebuje Waszego wsparcia. MOja OM 4.06, 27.06 Bhcg 57, dwa dni pozniej 157. 5 czerwiec pierwsze usg aby wykluczyć torbiele - pęcherzyk 3.4 mm. Wiek ciąży- ok 4.5 tygodnia. Wczoraj miałam usg, najpierw jakąś dupa wołowa stwierdziła, że widzi puste jajo i kazała mi zrobić znów 2xbete i wrócić z wynikami. Na pytanie czy to może być kwestia sprzętu- babsko się oburzyło i mnie opierdoliło...prawie zemdlałam po wyjściu z gabinetu. Pojechałam na inne usg, prywatnie. Wiek ciąży 6t3d - 6t2d, pecherzyk 16.2 mm, zarodek 5.1 mm, nie ma tętna.... mam zrobić betę, badania krwi i zrobić ok 30 lipca usg...... świat mi się zawalił....Byłam pewna że serduszko już będzie.... nie pamiętam jak było w poprzedniej ciąży bo jestem w domku letniskowym przez miesiąc...nie mam tamtych wyników badań. Cycki opuchnięte , od 1.5 tyg mdłości 24h na dobę... czy Wy już widziałyscie Wasze serduszka? W którym tyg? Wiem że dużo zależy od aparatury, to usg nie było najwiekszej klasy. Wiem też kiedy miałam owu, i wg moich wyliczeń to dzisiaj zaczał się 7tc.... mąż prosi mnie o spokój, ma oczywiście rację ale ja nie potrafię. Leżę i płaczę... to babsko wczoraj zabrało mi całą nadzieję....
madziuuula
Fanka BB :)
Spokojnie jeszcze jest wcześnie, właśnie nawet za wcześnie na usg, tylko się zestresowac można, wiem że łatwo powiedzieć ale uspokuj się, wyluzuj, napewno jest ok. U takiego maleństwa ciężko wycelowac i złapać tętno spokojnie [emoji3526]Hej cudowne kobietki.Potrzebuje Waszego wsparcia. MOja OM 4.06, 27.06 Bhcg 57, dwa dni pozniej 157. 5 czerwiec pierwsze usg aby wykluczyć torbiele - pęcherzyk 3.4 mm. Wiek ciąży- ok 4.5 tygodnia. Wczoraj miałam usg, najpierw jakąś dupa wołowa stwierdziła, że widzi puste jajo i kazała mi zrobić znów 2xbete i wrócić z wynikami. Na pytanie czy to może być kwestia sprzętu- babsko się oburzyło i mnie opierdoliło...prawie zemdlałam po wyjściu z gabinetu. Pojechałam na inne usg, prywatnie. Wiek ciąży 6t3d - 6t2d, pecherzyk 16.2 mm, zarodek 5.1 mm, nie ma tętna.... mam zrobić betę, badania krwi i zrobić ok 30 lipca usg...... świat mi się zawalił....Byłam pewna że serduszko już będzie.... nie pamiętam jak było w poprzedniej ciąży bo jestem w domku letniskowym przez miesiąc...nie mam tamtych wyników badań. Cycki opuchnięte , od 1.5 tyg mdłości 24h na dobę... czy Wy już widziałyscie Wasze serduszka? W którym tyg? Wiem że dużo zależy od aparatury, to usg nie było najwiekszej klasy. Wiem też kiedy miałam owu, i wg moich wyliczeń to dzisiaj zaczał się 7tc.... mąż prosi mnie o spokój, ma oczywiście rację ale ja nie potrafię. Leżę i płaczę... to babsko wczoraj zabrało mi całą nadzieję
A takie pytanie mam, bo teraz to ja nie na czasie [emoji12] polecacie jakieś sensowne apki ciążowe?
Agusia91
Zaciekawiona BB
Ja robiłam testy ciążowe, wszystkie wyszło pozytywne juz 2 tygodnie temu. Pierwsza wizytę u ginekologa mam w czwartek.Kochane a wy wszystkie robilyscie testy i betę czy same testy i potem wizyta?? Ja nie robiłam bety jak myślicie zrobić jak tylko dojadę do Polski???
Bety nie robiłam wcale
Bedemama!
Moderator
Zalezy czego oczekujesz od takiej aplikacji? Ja w poprzedniej ciazy i teraz uzywam himommy. Ma podstawowe funkcje, tak jak kazda apka ciazowa. To co w niej lubie, to codzienna wiadomosc od Twojego dzidziusia dla Ciebie apka jest po angielsku.Spokojnie jeszcze jest wcześnie, właśnie nawet za wcześnie na usg, tylko się zestresowac można, wiem że łatwo powiedzieć ale uspokuj się, wyluzuj, napewno jest ok. U takiego maleństwa ciężko wycelowac i złapać tętno spokojnie [emoji3526]
A takie pytanie mam, bo teraz to ja nie na czasie [emoji12] polecacie jakieś sensowne apki ciążowe?
Załączniki
Ja polecam ciaza+ fajna i wygodna i pokazuje wiek ciazy taki jaki faktycznie ginekolog potwierdził po usgSpokojnie jeszcze jest wcześnie, właśnie nawet za wcześnie na usg, tylko się zestresowac można, wiem że łatwo powiedzieć ale uspokuj się, wyluzuj, napewno jest ok. U takiego maleństwa ciężko wycelowac i złapać tętno spokojnie [emoji3526]
reklama
Agusia91
Zaciekawiona BB
Ja też używam Ciaza+Ja polecam ciaza+ fajna i wygodna i pokazuje wiek ciazy taki jaki faktycznie ginekolog potwierdził po usg