reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Moje drogie. Było mi tu z Wami fantastycznie ale niestety muszę Was opuścic :(
Jestem po wizycie, niestety brak zarodka ( musiało to być coś innego) i diagnoza puste jajo płodowe :( Jutro o 7 rano mam być w szpitalu na zabieg :(
Trzymam mocno kciuki za Wasze maleństwa i serduszka [emoji173][emoji173]
Sciskam Cię mocno , wyobrażam sobie przez co teraz przechodzisz, życzę Ci wszystkiego dobrego [emoji8] zrob badania , to napewno ulatwi w przyszłości gdy będziesz planowała dzidziusia [emoji8] A czytałam że czasem może być wina plemnikow, ja swojemu kupiłam tabletki,brał dwa miesiące ,nie wiem czy pomogło , ale ponad rok się staralismy i nic , A teraz bum i jest po dwóch miesiącach przyjmowania , boję się tylko że serduszko może przestać bic, ale w końcu udało się że nie ma pustego jaja

reklama
Niestety przez 9 miesięcy będziesz zawsze na coś czekać, no ale życzę Ci żeby Ci szybko dni zlecialy do tej wizyty w spokoju i w dobrym humorze
Teraz powoli wszystko leci , ale za parę miesięcy nawet nie będzie wiadomo kiedy to minęło , ja tak miałam... na początku powoli co cztery tygodnie wizyta , A potem już co dwa i co tydzień i od wizyty do wizyty lecial czas jak szalony [emoji1787]

Jestem po wizycie, niestety brak zarodka ( musiało to być coś innego) i diagnoza puste jajo płodowe :( Jutro o 7 rano mam być w szpitalu na zabieg :(
Bardzo mi przykro[emoji17] ściskam mocno, trzymaj się kochana[emoji8]

Trzymam mocno kciuki za Wasze maleństwa i serduszka ❤❤
Bardzo mi przykro moja Droga :( aż nie wiem co powiedzieć :( ale pamiętaj jesteś kobietą a kobiety są najsilniejsze! Ściskam mocno

Mała.czarna takie mamy, jeszcze zostały
1563778113696.jpeg

Bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie co czujesz..

Tez mam dzis wizytę o 11 i martwię się czy wszystko w porządku, tym bardziej, że cały czas mam te plamienia :/

reklama
Trzymam mocno kciuki za Wasze maleństwa i serduszka ❤❤
Domyślam się że teraz według ciebie jest wszystko bez sensu i że nic już nie będzie dobrze, ale może zrób badania i zobaczysz czy jest wszystko ok. Sama widziałaś ile dziewczyn jest po poronieniu to jest rzecznormalna która w przyrodzie występuje. Może jest wszystko ok a poprostu to był zbieg okoliczności. Tak jak mówię też 2 razy pod rząd poronilam, badania wychodziły u mnie i u męża ok. A teraz mam 3 dzieci i z 4 w drodze a w moim przypadku wystarczył sam duphaston, ale też nie wiem czy to dzięki temu bo progesteron w ciąży byl prawidłowy, a może te poronienia to był tylko błąd natury.

Do góry