reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ja właśnie zero objawów od wczoraj bóle zniknęły jestem pełna energi, aż się zaczęłam bać... A do wizyty jeszcze trochę jak bym poszła 6 sierpnia to gdzieś 6 tydzień wypadnie nie wiem czy nie za wcześnie boję się że zajde a tam nic nie będzie :(

No właśnie u mnie jeszcze 4tc a za wcześnie na wizytę nie ma co.
Choć wiem, że mdłości i jadlowstret są okropne
Moje drogie. Było mi tu z Wami fantastycznie ale niestety muszę Was opuścic :(
Jestem po wizycie, niestety brak zarodka ( musiało to być coś innego) i diagnoza puste jajo płodowe :( Jutro o 7 rano mam być w szpitalu na zabieg :(
Trzymam mocno kciuki za Wasze maleństwa i serduszka ❤❤

Bardzo mi przykro, trzymaj się

Niestety przez 9 miesięcy będziesz zawsze na coś czekać, no ale życzę Ci żeby Ci szybko dni zlecialy do tej wizyty w spokoju i w dobrym humorze

A potem nie będzie lepiej, jeszcze więcej zmartwień już chyba do końca życia

Jestem po wizycie, niestety brak zarodka ( musiało to być coś innego) i diagnoza puste jajo płodowe :( Jutro o 7 rano mam być w szpitalu na zabieg :(
Bardzo mi przykro :( Teraz zadbaj o siebie, odpocznij, a jak będziesz gotowa to tak jak dziewczyny wspomniały może zrób badania, zmień lekarza. Trzymam za Was mocno kciuki, trzymajcie się cieplutko i bądźcie dobrej myśli :*

Domyślam się że teraz według ciebie jest wszystko bez sensu i że nic już nie będzie dobrze, ale może zrób badania i zobaczysz czy jest wszystko ok. Sama widziałaś ile dziewczyn jest po poronieniu to jest rzecznormalna która w przyrodzie występuje. Może jest wszystko ok a poprostu to był zbieg okoliczności. Tak jak mówię też 2 razy pod rząd poronilam, badania wychodziły u mnie i u męża ok. A teraz mam 3 dzieci i z 4 w drodze a w moim przypadku wystarczył sam duphaston, ale też nie wiem czy to dzięki temu bo progesteron w ciąży byl prawidłowy, a może te poronienia to był tylko błąd natury.
Z tym ze ja się nad sobą nie użalam, staram się znalesc pozytywne strony tego wszystkie. U mnie to też już drugi raz. Brałam dupston w każdej i niestety się nie udaje :(

Bardzo mi przykro, współczuję :(

reklama
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie pozytywne słowa otuchy :) Jesteście cudowne :)
Z lekarzem zostaje tym samym, ufam jej bardzo :)
Badania zaczynam zaraz jak wyjdę że szpitala :)
Buziaki dla wszystkich i ściskam mocno!! ❤
Nie usowaj się w forum, nie musisz czytać no może być ciężko, my jesteśmy tu do marca na pewno, jeżeli Ci się uda po drodze to czekamy na informacje ;) będziemy Cię wspierać w każdej chwili masz od każdej myślę mnóstwo buziakilow I pozytywnej energii

Do góry