reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Moje drogie. Było mi tu z Wami fantastycznie ale niestety muszę Was opuścic :(
Jestem po wizycie, niestety brak zarodka ( musiało to być coś innego) i diagnoza puste jajo płodowe :( Jutro o 7 rano mam być w szpitalu na zabieg :(
Trzymam mocno kciuki za Wasze maleństwa i serduszka [emoji173][emoji173]
Sciskam Cię mocno , wyobrażam sobie przez co teraz przechodzisz, życzę Ci wszystkiego dobrego [emoji8] zrob badania , to napewno ulatwi w przyszłości gdy będziesz planowała dzidziusia [emoji8] A czytałam że czasem może być wina plemnikow, ja swojemu kupiłam tabletki,brał dwa miesiące ,nie wiem czy pomogło , ale ponad rok się staralismy i nic , A teraz bum i jest po dwóch miesiącach przyjmowania , boję się tylko że serduszko może przestać bic, ale w końcu udało się że nie ma pustego jaja

reklama
Niestety przez 9 miesięcy będziesz zawsze na coś czekać, no ale życzę Ci żeby Ci szybko dni zlecialy do tej wizyty w spokoju i w dobrym humorze
Teraz powoli wszystko leci , ale za parę miesięcy nawet nie będzie wiadomo kiedy to minęło , ja tak miałam... na początku powoli co cztery tygodnie wizyta , A potem już co dwa i co tydzień i od wizyty do wizyty lecial czas jak szalony [emoji1787]

Jestem po wizycie, niestety brak zarodka ( musiało to być coś innego) i diagnoza puste jajo płodowe :( Jutro o 7 rano mam być w szpitalu na zabieg :(
Bardzo mi przykro[emoji17] ściskam mocno, trzymaj się kochana[emoji8]

Trzymam mocno kciuki za Wasze maleństwa i serduszka ❤❤
Bardzo mi przykro moja Droga :( aż nie wiem co powiedzieć :( ale pamiętaj jesteś kobietą a kobiety są najsilniejsze! Ściskam mocno

Mała.czarna takie mamy, jeszcze zostały
1563778113696.jpeg

Bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie co czujesz..

Tez mam dzis wizytę o 11 i martwię się czy wszystko w porządku, tym bardziej, że cały czas mam te plamienia :/

reklama
Trzymam mocno kciuki za Wasze maleństwa i serduszka ❤❤
Domyślam się że teraz według ciebie jest wszystko bez sensu i że nic już nie będzie dobrze, ale może zrób badania i zobaczysz czy jest wszystko ok. Sama widziałaś ile dziewczyn jest po poronieniu to jest rzecznormalna która w przyrodzie występuje. Może jest wszystko ok a poprostu to był zbieg okoliczności. Tak jak mówię też 2 razy pod rząd poronilam, badania wychodziły u mnie i u męża ok. A teraz mam 3 dzieci i z 4 w drodze a w moim przypadku wystarczył sam duphaston, ale też nie wiem czy to dzięki temu bo progesteron w ciąży byl prawidłowy, a może te poronienia to był tylko błąd natury.

Do góry