Agunia1401
Moderator
Ja nie mogę ubierać spodni na gumce bo mi się wbijajTak ! Wystarczy ze coś zjem to nawet wciagnac nie dam rady. Hi hi. ..przyciasne się robią niektóre ubrania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mogę ubierać spodni na gumce bo mi się wbijajTak ! Wystarczy ze coś zjem to nawet wciagnac nie dam rady. Hi hi. ..przyciasne się robią niektóre ubrania
Ja Ci polecam z calego serca syrop od Ann Bee Cud malina witamina dziala cuda na przeziebienia i regularnie stosowany w ciazy minimalizuje ryzyko zoltaczki niemowlecej.Dziewczyny, martwi mnie mega to moje przeziębienie. Czy któras z Was, które maja już dzieci była przeziębiona w ciąży?
U nas wogole nie mierzą z usg jak nie ma zarodka. Bo mówią że pod koniec 6 tygodnia powinien być co najmniej zarodek a lepiej ze serduszko. Wiec ja nie wiem ile mam z usg. Ja próbuję wierzyć że jeszcze się uda bo jednak coś tam rosnie ten pecherzyk. Tobie też tego życzę. Może za tydzień będziemy się tu razem cieszyć?Ja wg OM mam 7+6 ale cykle mam nieregularne a wg pierwsze USG 6+3.
Przygotowuje sie na najgorsze,mam takie przeczucie. Ale juz dosc uzalania sie nad soba bo dziewczyny tu sie ciesza z [emoji738] a ja smęce...
Ja wizyte mam w poniedzialek od rana. A w nastepny poniedzialek wyjezdzam nad morze. Nie wiem jak przezyje ten wyjazd w niewiedzy.U nas wogole nie mierzą z usg jak nie ma zarodka. Bo mówią że pod koniec 6 tygodnia powinien być co najmniej zarodek a lepiej ze serduszko. Wiec ja nie wiem ile mam z usg. Ja próbuję wierzyć że jeszcze się uda bo jednak coś tam rosnie ten pecherzyk. Tobie też tego życzę. Może za tydzień będziemy się tu razem cieszyć?
A kiedy miałaś ostatnie usg? Ile czasu mienie od wtedy do jutra? Może jutro coś będzie? Ja jadę na wakacje za 3 tyg więc już będę wiedzieć ale nie wiem w jakim nastroju miną te wakacje.Ja wizyte mam w poniedzialek od rana. A w nastepny poniedzialek wyjezdzam nad morze. Nie wiem jak przezyje ten wyjazd w niewiedzy.
Mina 2 dni bo mialam wczoraj . Chcialabym poprostu zeby ten lekarz powiedzial wiecej bo wczoraj oprocz ,,pecherzyk umiejscowiony w jamie macicy, brak zarodka'' nie wiem nic. Zero wyjasnien czy to bardzo zle czy jednak jest nadzieja ... a Ty kiedy idziesz?A kiedy miałaś ostatnie usg? Ile czasu mienie od wtedy do jutra? Może jutro coś będzie? Ja jadę na wakacje za 3 tyg więc już będę wiedzieć ale nie wiem w jakim nastroju miną te wakacje.
W poniedziałek będziemy obie skakały z radości Ty pierwsza bo rano a ja o 20.30 wieczorem, damy radę będe się cały dzień pocieszać że Ty jesteś pierwsza i Tobie dobrze pokaże a później ja wieczorem zobaczysz ja będę 8+1 a Ty według OM?Mina 2 dni bo mialam wczoraj . Chcialabym poprostu zeby ten lekarz powiedzial wiecej bo wczoraj oprocz ,,pecherzyk umiejscowiony w jamie macicy, brak zarodka'' nie wiem nic. Zero wyjasnien czy to bardzo zle czy jednak jest nadzieja ... a Ty kiedy idziesz?
Wg OM tez mam 8+1 tylko to bedzie moje trzecie USG I ciagle nic. Nadzieja jest nikła ale jest Juz sie nie dołujeW poniedziałek będziemy obie skakały z radości Ty pierwsza bo rano a ja o 20.30 wieczorem, damy radę będe się cały dzień pocieszać że Ty jesteś pierwsza i Tobie dobrze pokaże a później ja wieczorem zobaczysz ja będę 8+1 a Ty według OM?
Będzie dobrze zobaczyszWg OM tez mam 8+1 tylko to bedzie moje trzecie USG I ciagle nic. Nadzieja jest nikła ale jest Juz sie nie dołuje
Będzie śmieszniej jak usłyszymy więcej niż jednoWg OM tez mam 8+1 tylko to bedzie moje trzecie USG I ciagle nic. Nadzieja jest nikła ale jest Juz sie nie dołuje