reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ja byłam na plaży i leżałam jakieś 2h, nie unikam słońca ale obserwowałam jak się czuje czy mi się w głowie nie kręci lub coś.
Dużo się mówi o plamach,które na stałe mogą się pojawić w ciąży podczas opalania. Ale to chyba najbardziej dotyczy twarzy, która i tak smaruję wysokim filtrem.

Dużo się mówi o plamach,które na stałe mogą się pojawić w ciąży podczas opalania. Ale to chyba najbardziej dotyczy twarzy, która i tak smaruję wysokim filtrem.
Ja twarz smaruje 50 a cialo 30 ale i tak zawsze, owszem no jak pijesz pojrzywe która jest zalecana, moja kumpela do 8miesiaca obierala u siebie maliny na słońcu i nic się nie działo

Mina 2 dni bo mialam wczoraj . Chcialabym poprostu zeby ten lekarz powiedzial wiecej bo wczoraj oprocz ,,pecherzyk umiejscowiony w jamie macicy, brak zarodka'' nie wiem nic. Zero wyjasnien czy to bardzo zle czy jednak jest nadzieja ... a Ty kiedy idziesz?
Ja w piątek ide. Więc tydzień czasu aby się tam rozwinęło serduszko.

Z opalaniem to bardziej chodzi o to, ze nie powinno się przegrzewać organizmu w ciąży. Nawet nie powinno się kapać w gorącej wodzie. Szczególnie w pierwszym trymestrze. Ja na pewno bym się nie opalała, szczególnie z tym plamieniem. Chociaż sporo jest nieświadomych kobiet co siedzą godzinami na słońcu.

Ja już mam 2 kg na plusie i mówię wam że z boku to już widać i tak mi poszło w biust że hohoo, oby te bóle minęły szybko :)
Straszysz mnie z tymi dodatkowymi kilogramami. Ja chcialam jeszcze zrzucic ze 2 kilo zanim zaczne przybierac na wadze, ale chyba jestem optymistka. Z brzuchem tez chce, zeby sobie poczekal do 12 tygodnia, zanim zdecyduje sie rosnac. Na razie tylko boli mnie biust.

reklama
Straszysz mnie z tymi dodatkowymi kilogramami. Ja chcialam jeszcze zrzucic ze 2 kilo zanim zaczne przybierac na wadze, ale chyba jestem optymistka. Z brzuchem tez chce, zeby sobie poczekal do 12 tygodnia, zanim zdecyduje sie rosnac. Na razie tylko boli mnie biust.

Z córką ważyłam 45 kg w dniu cc około 80 kg a jestem niska... Hehe obecną waga 60 kg a rok temu jeszcze 44 kg wywalczyłam ale kto wiedział jak zaczęłam ćwiczyć biegać diety to pach maluszek :) ale będę się kg martwić potem

Do góry