reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Kochana nie martw sie,Ty masz.chociaz.cialko.zolte. u mnie ten lekarz wczoraj.na.izbie powiedzial.brak.zarodka . Na USG ktore mignelo mi w przelocie byla jedna wielka czarna plama. Mowil ile mialo GS ale zapomnialam,chyba 15mm. I w sumie tylko oprocz brak zarodka nie przygotowal.ze to zle. Ze powimiem byc juz I ze moze byc puste jajo plodowe. Dziwne to.wszystko...
UKmama a ktory Ty jestes tydzien?
Ja wczoraj byłam 6+6. Ale owulacja byla wcześniej więc powinnam nawet być 7+3. A Ty?

reklama
Cześć wszystkim, ja się szykuje do pracy... idziemy śpiewać na wesele, tylko nie mam pojęcia jak ja do 3 w nocy dam rady :( ale nic nie zrobię, muszę dać rady i tyle!
Piersi twarde sutki olbrzymie :/ bola w cholerę ale tłumacze sobie ze to dobrze. Brzuch pobolewa ale da się znieść ogólnie nie jest złe. Dalej się troche martwię ale powoli się uspokajam. Musi być dobrze, czemu miałoby nie być? Co nie?

Ja wczoraj byłam 6+6. Ale owulacja byla wcześniej więc powinnam nawet być 7+3. A Ty?
Ja wg OM mam 7+6 ale cykle mam nieregularne a wg pierwsze USG 6+3.
Przygotowuje sie na najgorsze,mam takie przeczucie. Ale juz dosc uzalania sie nad soba bo dziewczyny tu sie ciesza z [emoji738] a ja smęce...

Cześć wszystkim, ja się szykuje do pracy... idziemy śpiewać na wesele, tylko nie mam pojęcia jak ja do 3 w nocy dam rady :( ale nic nie zrobię, muszę dać rady i tyle!
Piersi twarde sutki olbrzymie :/ bola w cholerę ale tłumacze sobie ze to dobrze. Brzuch pobolewa ale da się znieść ogólnie nie jest złe. Dalej się troche martwię ale powoli się uspokajam. Musi być dobrze, czemu miałoby nie być? Co nie?
Podobno jak ma się mdłości to masz większe szanse na dotrzyma ie tak dzidiaj w artykule przeczytałam woec wrzuć na luz ;l że tak powiem I'm bardziej wymiotujesz tym lepiej

reklama
Do góry