Ja wczoraj byłam 6+6. Ale owulacja byla wcześniej więc powinnam nawet być 7+3. A Ty?Kochana nie martw sie,Ty masz.chociaz.cialko.zolte. u mnie ten lekarz wczoraj.na.izbie powiedzial.brak.zarodka . Na USG ktore mignelo mi w przelocie byla jedna wielka czarna plama. Mowil ile mialo GS ale zapomnialam,chyba 15mm. I w sumie tylko oprocz brak zarodka nie przygotowal.ze to zle. Ze powimiem byc juz I ze moze byc puste jajo plodowe. Dziwne to.wszystko...
UKmama a ktory Ty jestes tydzien?
reklama
Anita1990
moderatorka
Cześć wszystkim, ja się szykuje do pracy... idziemy śpiewać na wesele, tylko nie mam pojęcia jak ja do 3 w nocy dam rady ale nic nie zrobię, muszę dać rady i tyle!
Piersi twarde sutki olbrzymie :/ bola w cholerę ale tłumacze sobie ze to dobrze. Brzuch pobolewa ale da się znieść ogólnie nie jest złe. Dalej się troche martwię ale powoli się uspokajam. Musi być dobrze, czemu miałoby nie być? Co nie?
Piersi twarde sutki olbrzymie :/ bola w cholerę ale tłumacze sobie ze to dobrze. Brzuch pobolewa ale da się znieść ogólnie nie jest złe. Dalej się troche martwię ale powoli się uspokajam. Musi być dobrze, czemu miałoby nie być? Co nie?
Marta200x
Fanka BB :)
Ja wg OM mam 7+6 ale cykle mam nieregularne a wg pierwsze USG 6+3.Ja wczoraj byłam 6+6. Ale owulacja byla wcześniej więc powinnam nawet być 7+3. A Ty?
Przygotowuje sie na najgorsze,mam takie przeczucie. Ale juz dosc uzalania sie nad soba bo dziewczyny tu sie ciesza z [emoji738] a ja smęce...
sandawilla
A masz powody aby czekać na najgorsze? Byli serduszko?Ja wg OM mam 7+6 ale cykle mam nieregularne a wg pierwsze USG 6+3.
Przygotowuje sie na najgorsze,mam takie przeczucie. Ale juz dosc uzalania sie nad soba bo dziewczyny tu sie ciesza z [emoji738] a ja smęce...
Marta200x
Nie ma serduszka,nie ma zarodka I cialka zoltego.jest tylko pecherzyk
A masz powody aby czekać na najgorsze? Byli serduszko?
sandawilla
Teraz rozumiem Twoje obawy . Kiedy następna wizyta ?Nie ma serduszka,nie ma zarodka I cialka zoltego.jest tylko pecherzyk
Agunia1401
Moderator
Podobno jak ma się mdłości to masz większe szanse na dotrzyma ie tak dzidiaj w artykule przeczytałam woec wrzuć na luz ;l że tak powiem I'm bardziej wymiotujesz tym lepiejCześć wszystkim, ja się szykuje do pracy... idziemy śpiewać na wesele, tylko nie mam pojęcia jak ja do 3 w nocy dam rady ale nic nie zrobię, muszę dać rady i tyle!
Agunia1401
Moderator
Mój mi nic nie mówi jeszcze ale ja wieczorem czuje jakbym polknela słoniaDziewczyny wam też tak brzuchol wywala no ja mam tak że jak bokiem stoję to już mąż widzi..
reklama
sandawilla
Tak ! Wystarczy ze coś zjem to nawet wciagnac nie dam rady. Hi hi. ..przyciasne się robią niektóre ubraniaDziewczyny wam też tak brzuchol wywala no ja mam tak że jak bokiem stoję to już mąż widzi..