reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, martwi mnie mega to moje przeziębienie. Czy któras z Was, które maja już dzieci była przeziębiona w ciąży?
f2w3rjjghb3ibrut.png
Ja Ci polecam z calego serca syrop od Ann Bee Cud malina witamina dziala cuda na przeziebienia i regularnie stosowany w ciazy minimalizuje ryzyko zoltaczki niemowlecej.

Ja wg OM mam 7+6 ale cykle mam nieregularne a wg pierwsze USG 6+3.
Przygotowuje sie na najgorsze,mam takie przeczucie. Ale juz dosc uzalania sie nad soba bo dziewczyny tu sie ciesza z [emoji738] a ja smęce...
U nas wogole nie mierzą z usg jak nie ma zarodka. Bo mówią że pod koniec 6 tygodnia powinien być co najmniej zarodek a lepiej ze serduszko. Wiec ja nie wiem ile mam z usg. Ja próbuję wierzyć że jeszcze się uda bo jednak coś tam rosnie ten pecherzyk. Tobie też tego życzę. Może za tydzień będziemy się tu razem cieszyć?

U nas wogole nie mierzą z usg jak nie ma zarodka. Bo mówią że pod koniec 6 tygodnia powinien być co najmniej zarodek a lepiej ze serduszko. Wiec ja nie wiem ile mam z usg. Ja próbuję wierzyć że jeszcze się uda bo jednak coś tam rosnie ten pecherzyk. Tobie też tego życzę. Może za tydzień będziemy się tu razem cieszyć?
Ja wizyte mam w poniedzialek od rana. A w nastepny poniedzialek wyjezdzam nad morze. Nie wiem jak przezyje ten wyjazd w niewiedzy.

Ja wizyte mam w poniedzialek od rana. A w nastepny poniedzialek wyjezdzam nad morze. Nie wiem jak przezyje ten wyjazd w niewiedzy.
A kiedy miałaś ostatnie usg? Ile czasu mienie od wtedy do jutra? Może jutro coś będzie? Ja jadę na wakacje za 3 tyg więc już będę wiedzieć ale nie wiem w jakim nastroju miną te wakacje.

A kiedy miałaś ostatnie usg? Ile czasu mienie od wtedy do jutra? Może jutro coś będzie? Ja jadę na wakacje za 3 tyg więc już będę wiedzieć ale nie wiem w jakim nastroju miną te wakacje.
Mina 2 dni bo mialam wczoraj . Chcialabym poprostu zeby ten lekarz powiedzial wiecej bo wczoraj oprocz ,,pecherzyk umiejscowiony w jamie macicy, brak zarodka'' nie wiem nic. Zero wyjasnien czy to bardzo zle czy jednak jest nadzieja ... a Ty kiedy idziesz?

Mina 2 dni bo mialam wczoraj . Chcialabym poprostu zeby ten lekarz powiedzial wiecej bo wczoraj oprocz ,,pecherzyk umiejscowiony w jamie macicy, brak zarodka'' nie wiem nic. Zero wyjasnien czy to bardzo zle czy jednak jest nadzieja ... a Ty kiedy idziesz?
W poniedziałek będziemy obie skakały z radości Ty pierwsza bo rano a ja o 20.30 wieczorem, damy radę będe się cały dzień pocieszać że Ty jesteś pierwsza i Tobie dobrze pokaże a później ja wieczorem zobaczysz ;) ja będę 8+1 a Ty według OM?

W poniedziałek będziemy obie skakały z radości Ty pierwsza bo rano a ja o 20.30 wieczorem, damy radę będe się cały dzień pocieszać że Ty jesteś pierwsza i Tobie dobrze pokaże a później ja wieczorem zobaczysz ;) ja będę 8+1 a Ty według OM?
Wg OM tez mam 8+1 tylko to bedzie moje trzecie USG I ciagle nic. Nadzieja jest nikła ale jest :) Juz sie nie dołuje :)

reklama
Do góry