reklama
Milii
Fanka BB :)
A byłaś z tym u lekarza to może być coś groźnego? Mnie tak boli jak mi ktoś igły wbijal taki kucie koło pępka przy euszaniu i dotknięcie palcem nawet...
Z jakieś kilka dni temu, nie pamiętam dokładnie ale dalej nie śpię na brzuchu 1 piersi bolą 2 czuje dyskomfort w brzuchu najlepsze a pozycja to na boku z podkurczona noga
Agunia1401
Moderator
Nie byłam, byłam u położnej i mi powiedziała że to normalne, miałam raz takie dość potężne że aż do pleców takie jakby ktoś prądem dyoknal, ale to podobno normalne, ja przy dotykamiu palcem nie czułam nic, ja też mam tylozgiecie macicy to też inaczej plus bolesne okresy podobno to zależne, jesteś dopiero na początku wtedy mnie cały czas bolało, czasem przy jechaniu samochodem muszę się bardziej położyć niż siedzieć, pomagaA byłaś z tym u lekarza to może być coś groźnego? Mnie tak boli jak mi ktoś igły wbijal taki kucie koło pępka przy euszaniu i dotknięcie palcem nawet...
Milii
Nie byłam, byłam u położnej i mi powiedziała że to normalne, miałam raz takie dość potężne że aż do pleców takie jakby ktoś prądem dyoknal, ale to podobno normalne, ja przy dotykamiu palcem nie czułam nic, ja też mam tylozgiecie macicy to też inaczej plus bolesne okresy podobno to zależne, jesteś dopiero na początku wtedy mnie cały czas bolało, czasem przy jechaniu samochodem muszę się bardziej położyć niż siedzieć, pomaga
Ja już mam 2 kg na plusie i mówię wam że z boku to już widać i tak mi poszło w biust że hohoo, oby te bóle minęły szybko
Marta200x
Kochana nie martw sie,Ty masz.chociaz.cialko.zolte. u mnie ten lekarz wczoraj.na.izbie powiedzial.brak.zarodka . Na USG ktore mignelo mi w przelocie byla jedna wielka czarna plama. Mowil ile mialo GS ale zapomnialam,chyba 15mm. I w sumie tylko oprocz brak zarodka nie przygotowal.ze to zle. Ze powimiem byc juz I ze moze byc puste jajo plodowe. Dziwne to.wszystko...Dziewczyny mogę to pobyć z Wami chociaż ten jeszcze jeden tydzień? Potrzebuję pozytywnej energii i wiary. Ja wierzę że ten cud mój się jednak wydarzy. No przecież rośnie i pecherzyk i ciałko żółte. Może szpital faktycznie mnie na straty za wcześnie spisał? Dzisiaj 7+0. Czytałam historie na necie że serduszko pojawiło się dopiero w 8 tygodniu, może u mnie też tak będzie!
UKmama a ktory Ty jestes tydzien?
Marta200x
O jaaaa... Ale cudne widoki [emoji738][emoji738][emoji7][emoji7]Ale sir nie mogę doczekać aż wrócę do domu i wbije ząbki w KFC lub kebaba, dziewczyny ja najbliższe takie rzeczy mam 4h drogi od mojego miejsca nie jadłam już z 8 miesięcy podejrzewam że mi smakować nie będzie bo to zawsze po takiej przerwie nie smakuje jak się organizm przestawi na zdrowe zamienniki.
Ale za to mam takie widoki. Zobacz załącznik 1000449
Zobacz załącznik 1000450
MamaR
W pierwszej ciąży byłam chwilę przeziębiona i piłam syrop *spam* - szybko mi pomogl.Dziewczyny, martwi mnie mega to moje przeziębienie. Czy któras z Was, które maja już dzieci była przeziębiona w ciąży?
reklama