reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

U mnie już wiedzą wiem nie powinnam może nikomu mówić... Co ma być to będzie bardzo się cieszę że nam się udało

reklama
A byłaś z tym u lekarza to może być coś groźnego? Mnie tak boli jak mi ktoś igły wbijal taki kucie koło pępka przy euszaniu i dotknięcie palcem nawet...
Z jakieś kilka dni temu, nie pamiętam dokładnie ale dalej nie śpię na brzuchu 1 piersi bolą 2 czuje dyskomfort w brzuchu najlepsze a pozycja to na boku z podkurczona noga
f2w3gov37znp1hsr.png

A byłaś z tym u lekarza to może być coś groźnego? Mnie tak boli jak mi ktoś igły wbijal taki kucie koło pępka przy euszaniu i dotknięcie palcem nawet...
Nie byłam, byłam u położnej i mi powiedziała że to normalne, miałam raz takie dość potężne że aż do pleców takie jakby ktoś prądem dyoknal, ale to podobno normalne, ja przy dotykamiu palcem nie czułam nic, ja też mam tylozgiecie macicy to też inaczej plus bolesne okresy podobno to zależne, jesteś dopiero na początku wtedy mnie cały czas bolało, czasem przy jechaniu samochodem muszę się bardziej położyć niż siedzieć, pomaga ;)

Nie byłam, byłam u położnej i mi powiedziała że to normalne, miałam raz takie dość potężne że aż do pleców takie jakby ktoś prądem dyoknal, ale to podobno normalne, ja przy dotykamiu palcem nie czułam nic, ja też mam tylozgiecie macicy to też inaczej plus bolesne okresy podobno to zależne, jesteś dopiero na początku wtedy mnie cały czas bolało, czasem przy jechaniu samochodem muszę się bardziej położyć niż siedzieć, pomaga ;)

Ja już mam 2 kg na plusie i mówię wam że z boku to już widać i tak mi poszło w biust że hohoo, oby te bóle minęły szybko :)

Dziewczyny mogę to pobyć z Wami chociaż ten jeszcze jeden tydzień? Potrzebuję pozytywnej energii i wiary. Ja wierzę że ten cud mój się jednak wydarzy. No przecież rośnie i pecherzyk i ciałko żółte. Może szpital faktycznie mnie na straty za wcześnie spisał? Dzisiaj 7+0. Czytałam historie na necie że serduszko pojawiło się dopiero w 8 tygodniu, może u mnie też tak będzie!
Kochana nie martw sie,Ty masz.chociaz.cialko.zolte. u mnie ten lekarz wczoraj.na.izbie powiedzial.brak.zarodka . Na USG ktore mignelo mi w przelocie byla jedna wielka czarna plama. Mowil ile mialo GS ale zapomnialam,chyba 15mm. I w sumie tylko oprocz brak zarodka nie przygotowal.ze to zle. Ze powimiem byc juz I ze moze byc puste jajo plodowe. Dziwne to.wszystko...
UKmama a ktory Ty jestes tydzien?

Ale sir nie mogę doczekać aż wrócę do domu i wbije ząbki w KFC lub kebaba, dziewczyny ja najbliższe takie rzeczy mam 4h drogi od mojego miejsca nie jadłam już z 8 miesięcy ;) podejrzewam że mi smakować nie będzie bo to zawsze po takiej przerwie nie smakuje jak się organizm przestawi na zdrowe zamienniki.
Ale za to mam takie widoki. Zobacz załącznik 1000449
Zobacz załącznik 1000450
O jaaaa... Ale cudne widoki [emoji738][emoji738][emoji7][emoji7]

Dziewczyny, martwi mnie mega to moje przeziębienie. Czy któras z Was, które maja już dzieci była przeziębiona w ciąży?
f2w3rjjghb3ibrut.png

Mnie brzuch wywaliło , za chwilę już nie ukryje drugiej ciąży. Wagowo było 2kg na plus ale dziś już tylko jeden na plus. Senna jestem. Dobrze, że córeczka ma drzemkę to mogę z nią pospać chwilę.

reklama
Do góry