reklama
sandawilla
Fanka BB :)
Milii
Milii
Dziewczyny mogę to pobyć z Wami chociaż ten jeszcze jeden tydzień? Potrzebuję pozytywnej energii i wiary. Ja wierzę że ten cud mój się jednak wydarzy. No przecież rośnie i pecherzyk i ciałko żółte. Może szpital faktycznie mnie na straty za wcześnie spisał? Dzisiaj 7+0. Czytałam historie na necie że serduszko pojawiło się dopiero w 8 tygodniu, może u mnie też tak będzie!
Milii
Dziewczyny mogę to pobyć z Wami chociaż ten jeszcze jeden tydzień? Potrzebuję pozytywnej energii i wiary. Ja wierzę że ten cud mój się jednak wydarzy. No przecież rośnie i pecherzyk i ciałko żółte. Może szpital faktycznie mnie na straty za wcześnie spisał? Dzisiaj 7+0. Czytałam historie na necie że serduszko pojawiło się dopiero w 8 tygodniu, może u mnie też tak będzie!
Kochana nie martw się będzie dobrze nie stresuj się maluszek woli uśmiechnięta mamę trzymam kciuki
Agunia1401
Moderator
Z jakieś kilka dni temu, nie pamiętam dokładnie ale dalej nie śpię na brzuchu 1 piersi bolą 2 czuje dyskomfort w brzuchu najlepsze a pozycja to na boku z podkurczona noga
Agunia1401
Moderator
Walcz do końca nie raz szpital się myli, spisuje kogoś na straty a on nagle żywyDziewczyny mogę to pobyć z Wami chociaż ten jeszcze jeden tydzień? Potrzebuję pozytywnej energii i wiary. Ja wierzę że ten cud mój się jednak wydarzy. No przecież rośnie i pecherzyk i ciałko żółte. Może szpital faktycznie mnie na straty za wcześnie spisał? Dzisiaj 7+0. Czytałam historie na necie że serduszko pojawiło się dopiero w 8 tygodniu, może u mnie też tak będzie!
sandawilla
7/8 tc . Dokładnie mi lekarz nie powiedział. Ale serduszko juz bije
reklama
sandawilla
Cuda się zdarzają. Bądź z namiDziewczyny mogę to pobyć z Wami chociaż ten jeszcze jeden tydzień? Potrzebuję pozytywnej energii i wiary. Ja wierzę że ten cud mój się jednak wydarzy. No przecież rośnie i pecherzyk i ciałko żółte. Może szpital faktycznie mnie na straty za wcześnie spisał? Dzisiaj 7+0. Czytałam historie na necie że serduszko pojawiło się dopiero w 8 tygodniu, może u mnie też tak będzie!