reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Z jakieś kilka dni temu, nie pamiętam dokładnie ale dalej nie śpię na brzuchu 1 piersi bolą 2 czuje dyskomfort w brzuchu najlepsze a pozycja to na boku z podkurczona noga
f2w3gov37znp1hsr.png

Też tak śpię jak bym była nie wiem już w którym miesiącu ten ból to nawet jak siedzę to dokucza nie miałam tak w pierwszej ciąży.. W pierwszej to nic nie czułam a tu bóle jajników ten pępek od początku... Czekam z niecierpliwością na wizytę by zobaczyć kropka..

reklama
Sama juz nie wiem hah. Polozna wczoraj mi wyliczyla 4 tydzien 6 dzien. W aplikacjach mi pokazuje 4t1d. Co do bolu to tez tak mialam. Najpierw rozciaganie w dole brzucha a wczoraj klucie w jajniku do tego stopnia, ze nie dalam rady chodzic. W nocy to samo, ale dzisiaj na szczescie przeszlo. Duzo dziewczyn tu na forum ma podobne objawy, wiec troche sie uspokoilam.

Wedlug poloznej dzisiaj jest 4t7s ciazy

Dziewczyny mogę to pobyć z Wami chociaż ten jeszcze jeden tydzień? Potrzebuję pozytywnej energii i wiary. Ja wierzę że ten cud mój się jednak wydarzy. No przecież rośnie i pecherzyk i ciałko żółte. Może szpital faktycznie mnie na straty za wcześnie spisał? Dzisiaj 7+0. Czytałam historie na necie że serduszko pojawiło się dopiero w 8 tygodniu, może u mnie też tak będzie!
Moim zdaniem to pobedziesz tutaj az do marca :)

Jak ja wytrzymam mi 7 tydzień gdzieś w połowie sierpnia wychodzi :) planuje iść 6 sierpnia na wizytę to już powinno być widać?

Będzie już coś widać, ja idę na pierwszą wizytę w poniedziałek to będzie 8t + 1d mam nadzieję że mnie dużo z terminem nie zrzuci bo tak wyczekuje tego 12 tygodnia żeby już był spokój, oczywiście nie całkowity ale to zawsze lżej I jak wrócę do PL za 3tyg to będę mogła wszystkim powiedzieć a nie taka tajemnica, najlepsze ze wszyscy tak w rodzinie czekają kiedy kiedy a ja ich wkrecam że ja mam czas itd nikt się nie spodziewa że ja przyjadę a to już końcówka 3 miesiąca będzie mama to się chyba poolaczr a później będzie chciała utluc na kwaśne jabłko przez to że nie powiedziałam wcześniej ;)

reklama
Ale sir nie mogę doczekać aż wrócę do domu i wbije ząbki w KFC lub kebaba, dziewczyny ja najbliższe takie rzeczy mam 4h drogi od mojego miejsca nie jadłam już z 8 miesięcy ;) podejrzewam że mi smakować nie będzie bo to zawsze po takiej przerwie nie smakuje jak się organizm przestawi na zdrowe zamienniki.
Ale za to mam takie widoki.
IMG_20190608_221940_122.jpg

IMG_20190518_201238_794.jpg

Do góry