reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Z jakieś kilka dni temu, nie pamiętam dokładnie ale dalej nie śpię na brzuchu 1 piersi bolą 2 czuje dyskomfort w brzuchu najlepsze a pozycja to na boku z podkurczona noga
f2w3gov37znp1hsr.png

Też tak śpię jak bym była nie wiem już w którym miesiącu ten ból to nawet jak siedzę to dokucza nie miałam tak w pierwszej ciąży.. W pierwszej to nic nie czułam a tu bóle jajników ten pępek od początku... Czekam z niecierpliwością na wizytę by zobaczyć kropka..

reklama
Sama juz nie wiem hah. Polozna wczoraj mi wyliczyla 4 tydzien 6 dzien. W aplikacjach mi pokazuje 4t1d. Co do bolu to tez tak mialam. Najpierw rozciaganie w dole brzucha a wczoraj klucie w jajniku do tego stopnia, ze nie dalam rady chodzic. W nocy to samo, ale dzisiaj na szczescie przeszlo. Duzo dziewczyn tu na forum ma podobne objawy, wiec troche sie uspokoilam.

Wedlug poloznej dzisiaj jest 4t7s ciazy

Dziewczyny mogę to pobyć z Wami chociaż ten jeszcze jeden tydzień? Potrzebuję pozytywnej energii i wiary. Ja wierzę że ten cud mój się jednak wydarzy. No przecież rośnie i pecherzyk i ciałko żółte. Może szpital faktycznie mnie na straty za wcześnie spisał? Dzisiaj 7+0. Czytałam historie na necie że serduszko pojawiło się dopiero w 8 tygodniu, może u mnie też tak będzie!
Moim zdaniem to pobedziesz tutaj az do marca :)

Jak ja wytrzymam mi 7 tydzień gdzieś w połowie sierpnia wychodzi :) planuje iść 6 sierpnia na wizytę to już powinno być widać?

Będzie już coś widać, ja idę na pierwszą wizytę w poniedziałek to będzie 8t + 1d mam nadzieję że mnie dużo z terminem nie zrzuci bo tak wyczekuje tego 12 tygodnia żeby już był spokój, oczywiście nie całkowity ale to zawsze lżej I jak wrócę do PL za 3tyg to będę mogła wszystkim powiedzieć a nie taka tajemnica, najlepsze ze wszyscy tak w rodzinie czekają kiedy kiedy a ja ich wkrecam że ja mam czas itd nikt się nie spodziewa że ja przyjadę a to już końcówka 3 miesiąca będzie mama to się chyba poolaczr a później będzie chciała utluc na kwaśne jabłko przez to że nie powiedziałam wcześniej ;)

reklama
Ale sir nie mogę doczekać aż wrócę do domu i wbije ząbki w KFC lub kebaba, dziewczyny ja najbliższe takie rzeczy mam 4h drogi od mojego miejsca nie jadłam już z 8 miesięcy ;) podejrzewam że mi smakować nie będzie bo to zawsze po takiej przerwie nie smakuje jak się organizm przestawi na zdrowe zamienniki.
Ale za to mam takie widoki.
IMG_20190608_221940_122.jpg

IMG_20190518_201238_794.jpg

Do góry