reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Iza ja mam Michałka już ;)
A u nas na przełomie 10lat jest tylko jedna Zosia :)

Ktoś dziś wizytuje? Ja dziś odebrałam moich gości z Niemiec i tydzień nie będę miała czasu myśleć czy coś się nie dzieje złego. Ale to dobrze. Wizyta za 10dni :D jakoś wytrzymam :)

No i super że nie masz czasu myśleć plus dla Ciebie, dzisiaj pisałam z dziewczyną na temat zwolnienia w Norwegii, wiecie co najlepsze laska o ciąży dowiedziała się w 11 tyg, pisałam jej ze jest fuksiara bo stresu nie miała.
f2w3gov37znp1hsr.png

W pierwszej ciąży też miałam robić tylko bete przed wizytą dwa razy czy przyrost jest ok A później już lekarz powiedział że mam zakaz robienia bety bo od jakiś tam wartości już nie ma tego przyrostu tak jak na początku i mogłabym się niepotrzebnie stresować.

reklama
Do góry