4Biedronka
Fanka BB :)
Hejka Wszystkim zagoniona jestem i brak czasu na pisanie, bo dzieciarnie wysłałam na wakacje i nadrabiam "porządki domowe" . Wątek nadgoniony.
W czwartek porobiłam badania wyniki idę odebrać i omówić z ginem w środę.
Odwiedziłam też moją endo na NFZ bo TSH bliskie 4. Leki mi zapisała, ale leczyć mnie już w ciąży nie będzie bo nie ma miejsca na NFZ a 10 lat się u niej leczę... szkoda gadać, będę musiała kogoś poszukać, znacie może jakąś endokrynolog w Poznaniu godną polecenia?
A i jak byłam u tej endo to w poczekalni siedziała babcia 2 tygodnie po terapii jodem, a to duże zagrożenie dla ciężarnych... oczywiście nie byłam świadoma tego zagrożenia no ale ono może być wszędzie...
Dzieciaki jeszcze oficjalnie nic nie wiedzą, choć spodziewają się, że rodzeństwo będzie, bo bardzo o nie się dopytują. Jak się dowiedzą znów zacznie się szaleństwo oczekiwania jak w poprzedniej ciąży.
W czwartek porobiłam badania wyniki idę odebrać i omówić z ginem w środę.
Odwiedziłam też moją endo na NFZ bo TSH bliskie 4. Leki mi zapisała, ale leczyć mnie już w ciąży nie będzie bo nie ma miejsca na NFZ a 10 lat się u niej leczę... szkoda gadać, będę musiała kogoś poszukać, znacie może jakąś endokrynolog w Poznaniu godną polecenia?
A i jak byłam u tej endo to w poczekalni siedziała babcia 2 tygodnie po terapii jodem, a to duże zagrożenie dla ciężarnych... oczywiście nie byłam świadoma tego zagrożenia no ale ono może być wszędzie...
Biedronka my tutaj jesteśmy najstarsze. ..;-). Ale duszą tez młode :-) i mamy dzueci w podobnym wieku . Juz mówiłaś im? Ja dopiero po pierwszej wizycie myślę że już powiem. Juz widzę ich niedowierzanie . Trochę boje się reakcji starszaka. To już nastolatek który ma swój świat.
Oczywiście obawiam się też reakcji całej rodziny. Bo każdy myśli ze my z mężem zamknelismy temat dzieci 7 lat temu . Będą gadać hi hi . Jestem z małej miejscowości to już widzę jak będą szeptany o " wpadce " albo że polecielismy na 500 + :-(
Dzieciaki jeszcze oficjalnie nic nie wiedzą, choć spodziewają się, że rodzeństwo będzie, bo bardzo o nie się dopytują. Jak się dowiedzą znów zacznie się szaleństwo oczekiwania jak w poprzedniej ciąży.