ania280891
Fanka BB :)
Myśle, że koło 14tej powinny byćA za bete trzymam kciuki! o której wyniki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myśle, że koło 14tej powinny byćA za bete trzymam kciuki! o której wyniki?
No widzisz korniszon, Kornij. Dobra, nie będę tak zdrabniac [emoji14]Dla nas jest Kornelka badz Nelka. Korni mowia na nia w zerowce czego niecierpi I mowi ze ona kornikiem nie jest [emoji23][emoji23]
Ja idę w środę na pierwszą wizytę. Na serduszko jeszcze za wcześnie ale chociaż niech zarodek będzie. Będzie to 5+2. Jak będę mieć bliźniaki chłopca i dziewczynka to chciała bym Jacka i AgatkeKtóra z mam wizytuje we środę 17???ja mam wizytą, więc zobaczymy co tam się dzieje, czy jest serduszko. Co do imion- mamy już Jacka i marzymy o Agatcedla chłopca nie mamy jeszcze wybranego imienia
Jeśli w piątek miałam betę 1319, a dzisiaj mam 2670 to chyba dobry przyrost nie?
Tak przyrost w normieJeśli w piątek miałam betę 1319, a dzisiaj mam 2670 to chyba dobry przyrost nie?
To mi wychodzi 60% a powinno być 66% nie?Ja mierzyłam czy jest ok tym kalkulatorem:
Kalkulator Beta HCG: Oblicz Normy HCG w CiÄży
Kalkulator beta hCG â tym narzÄdziem sprawdzisz przyrost hormonu Beta HCG i dowiesz siÄ, czy ciÄża rozwija siÄ prawidÅowo i w którym tygodniu ciÄży jesteÅ.plodnosc.pl
Ja bym sie tym tak bardzo nie przejmowała, mozesz dla pewnosci zrobic w srode jak przybiera ale tez mi sie wydaje ze jest okTo mi wychodzi 60% a powinno być 66% nie?
A ja zaspałam na betę dzisiaj musialam przez to przelozyc jutrzejsza wizyte u gin z 17 na 19 zeby wyniki z labo zdazyly dojsc.. masakra.Myśle, że koło 14tej powinny być