Dozamnie88
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, zrzucaj co się będziesz krepowac!Dzień dobry!
Piersi mnie bolą :/ Ale to tak, że aż czuję pulsowanie w sutkach
Najchętniej zrzuciłabym stanik - ale jestem w pracy! Pomocy!
Jak u was dzisiaj?
Tak. Już drugie usg. Na pierwszym był pecherzyk ciążowy i pecherzyk żółtkowy tydzień temu więc mam nadzieję że będzie już zarodek z serduszkiem.Wizyta z USG?? <3
I co i nic się nie dowiedziałam od położnej pierwsze USG w październiku hahaha kocham ich. I nie jest mile widziane żebym w Polsce robiła bo muszą później jakąś bakterie MRSA sprawdzać. Następne spotkanie po powrocie i wtedy będziemy słyszeć serduszko. Dzwonię dzisiaj zapisać się prywatnie na przyszły tydzień bo zwariuję
Ale że jaka bakteria? Nie rozumiem? To na następnej wizycie mają słuchać serduszka ale usg nie będzie to jak to serduszko usłyszą?I co i nic się nie dowiedziałam od położnej pierwsze USG w październiku hahaha kocham ich. I nie jest mile widziane żebym w Polsce robiła bo muszą później jakąś bakterie MRSA sprawdzać. Następne spotkanie po powrocie i wtedy będziemy słyszeć serduszko. Dzwonię dzisiaj zapisać się prywatnie na przyszły tydzień bo zwariuję