reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Chciałabym, niestety dziś nie mogę, bo mam te dwa tyg codziennie ważna prezentacje dla wszystkich krajów online po angielsku. Wiec tez trochę stresujące.
Ale dziś zdecydowanie jest najgorszy dzień odkąd jestem w ciąży.
Dasz radę, powtarzaj (ile masz tam godzin do końca). 3 h I będę w domu, nikt mnie nie będzie stresowali, tylko 3h...

Ania280891 witamy i gratulacje ;)
f2w3gov37znp1hsr.png

reklama
Dasz radę, powtarzaj (ile masz tam godzin do końca). 3 h I będę w domu, nikt mnie nie będzie stresowali, tylko 3h...

Ania280891 witamy i gratulacje ;)
f2w3gov37znp1hsr.png
A ja mam wyniki krwi ale przez telefon mi nie podadzą, maila mi nie wyślę i muszę tam jechać :/ a i tak z łaską powiedziała że mi da kopie bo oni powinni wydać dopiero po konsultacji telefonicznej z doktorem którą mam dopiero w czwartek.

Dziewczyny a jak wygląda u was picie kawy? Odstawiłyście całkowicie,zmniejszyłeście ilość spożywanej kawy? Jakie macie podejście? Ja rozmawiałam ze swoim lekarzem i on powiedział że bez przesady… Że jak piłam dotąd kawę to mam dalej pić ale wiadomo nie wiatrami… Piję dwie kawy dziennie z mlekiem takie z ekspresu.

Dziewczyny a jak wygląda u was picie kawy? Odstawiłyście całkowicie,zmniejszyłeście ilość spożywanej kawy? Jakie macie podejście? Ja rozmawiałam ze swoim lekarzem i on powiedział że bez przesady… Że jak piłam dotąd kawę to mam dalej pić ale wiadomo nie wiatrami… Piję dwie kawy dziennie z mlekiem takie z ekspresu.
Ja jestem typowym kawoszem w poprzedniej odstawilam a i tak zakonczyla sie fiaskiem teraz stwierdzilam ze bede pila jedna dziennie... nic sie nie stanie.

Ja ograniczylam, przed piłam jedna dziennie , rzadko kiedy dwie , teraz zdarzy mi się co kilka dni wypić do ciasta , lub idąc na plac zabaw , ale ochota naszła mnie teraz na cole i zauważyłam że pomaga w mdlosciach;)

Ja pije z 3/4 razy w tyg jedna mała słaba dziennie, a piłam codziennie jedna lub dwie zwykle.

A jakie bierzecie witaminy?? Bo mi ginekolog caly czas poleca PREGNA PLUS ale slyszalam ze swietny kwas foliowy jest z firmy Solgar i tak sie zastanawiam czy nie przejśc na kwas foliowy Solgar i do tego jakies witaminy..

reklama
Do góry