Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze jak to się stało??? koniecznie polewaj zimna wodaDziewczyny spaliłam garnek ba indukcji a na koniec go złapałam mam cała rękę poparzona zaraz z bólu zwariuje ;(
Przyłóż okład z lodu. Najlepiej taki specjalny z apteki. Od razu odczujesz ulgę.Dziewczyny spaliłam garnek ba indukcji a na koniec go złapałam mam cała rękę poparzona zaraz z bólu zwariuje ;(
Też mialam kupić femibion ale w ostatniej chwili już przy samej aptece przeczytałam opinie że wcale nie są takie dobre , więc zdecydowałam się na 4w1 kwas foliowy , jod , b12 i d3 , żelazo osobno ,bo często mam niedobory , A resztę zobaczymy jakie będę miała wyniki z krwiMi ginekolog przepisal femibian 1 i dodatkowo witamine d3. Ale nie jestem przekonana czy to najlepszy wybór... :/
Współczuję. Ja sobie ostatni wylałam wodę z ziemniaków na stopę. 2 tyg z życia wyjęte [emoji14]Moczę cały czas. Nie wiem jak to się stało zaćmienie...