reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

A co do kawy to mam zamiar pić 1 dziennie jak w pierwszej ciąży. Bez niej bym się z łóżka nie zwlokła ;)

reklama
Mi ginekolog przepisal femibian 1 i dodatkowo witamine d3. Ale nie jestem przekonana czy to najlepszy wybór... :/

Dziewczyny spaliłam garnek ba indukcji a na koniec go złapałam :( mam cała rękę poparzona zaraz z bólu zwariuje ;(

Moczę cały czas. Nie wiem jak to się stało :( zaćmienie...

Załączniki

• ACAC54A0-ACA8-487A-B5B2-F20137C8A93C.jpeg
    ACAC54A0-ACA8-487A-B5B2-F20137C8A93C.jpeg
    1 007,5 KB · Wyświetleń: 83
Mi ginekolog przepisal femibian 1 i dodatkowo witamine d3. Ale nie jestem przekonana czy to najlepszy wybór... :/
Też mialam kupić femibion ale w ostatniej chwili już przy samej aptece przeczytałam opinie że wcale nie są takie dobre , więc zdecydowałam się na 4w1 kwas foliowy , jod , b12 i d3 , żelazo osobno ,bo często mam niedobory , A resztę zobaczymy jakie będę miała wyniki z krwi

reklama
Do góry