Anita1990
moderatorka
Współczuję. Ja sobie ostatni wylałam wodę z ziemniaków na stopę. 2 tyg z życia wyjęte [emoji14]
Boli jak cholera...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję. Ja sobie ostatni wylałam wodę z ziemniaków na stopę. 2 tyg z życia wyjęte [emoji14]
Mówię Ci, zrób sobie okład z lodu na to miejsce.Boli jak cholera...
Martwię się bo duze tsh mi wyszło a wizyta pojutrze dopiero [emoji52] ma któraś problemy z tarczyca??
Ja biorę prenafolin i ma podobno lepszy skład od femibion tsk mi farmaceutka powiedziała.
Martwię się bo duze tsh mi wyszło a wizyta pojutrze dopiero [emoji52] ma któraś problemy z tarczyca??
Ja biorę prenafolin i ma podobno lepszy skład od femibion tsk mi farmaceutka powiedziała.
Ja mam hashimoto od 5 lat się leczeMartwię się bo duze tsh mi wyszło a wizyta pojutrze dopieroma któraś problemy z tarczyca??
A jakie wyszlo TSH?? JA od 5 lat mam stwierdzine Hashimoto i endo utrzymuje mi na poziomie 0-1.. ostatnio miałam 1.5 powiedzial ze ekstra, ale jakbym zaszla w ciaze to mam brac wyzsza dawke tj. Bralam na zmiane 100 i 125 a teraz biore od pozytywnego testu tylko 125. Za miesiac badanie i kontrola.Martwię się bo duze tsh mi wyszło a wizyta pojutrze dopiero [emoji52] ma któraś problemy z tarczyca??
NIe stresuj się. Ja miałam ponad 4 i po miesiącu Letrox 50 (!) ładnie mi spadło.Ja mam tsh 4, dostalam euthyrox 75.
Bralam go juz wczesniej i zrobilam 1.5 miesięczna przerwe bo zgubiłam recepte i nie mialam czasu isc do Endo... a wcześniej bralam go kilka miesiecy i tsh mialam 2 teraz jestem zla na siebie bo zachodzac w ciaze nie przypilnowalam tego i teraz mam stresa po 3 tyg mam ponowic badania i sprawdzic jak spada
Spokojnie, teraz kontroluj tarczycę... i sprawdzaj czy spada. Nie denerwuj sie kochana bo stres bardzo szkodzi. W ciagu 2 tyg od brania tabletek tsh powinno spasc.Ja mam tsh 4, dostalam euthyrox 75.
Bralam go juz wczesniej i zrobilam 1.5 miesięczna przerwe bo zgubiłam recepte i nie mialam czasu isc do Endo... a wcześniej bralam go kilka miesiecy i tsh mialam 2 teraz jestem zla na siebie bo zachodzac w ciaze nie przypilnowalam tego i teraz mam stresa po 3 tyg mam ponowic badania i sprawdzic jak spada
Ja mam tsh 4, dostalam euthyrox 75.
Kinderko spokojnie, dobrze ze idziesz do endo. Bedzie dobrzeTo bardzo wysokie ja mam 3,601 a w połowie czerwca ponad 2 było woec zaczęło bardzo rosnąć.