reklama
Patrycja35
Fanka BB :)
Te co ja robię to razem 3 trymestry 1800 1 trymestr plus pappa 800Kochane powiedzcie mi bo znajoma się ze mną sprzeczna że badania prenatalne kosztują z 2 tysiące itd że nie możliwe że mam to w wizycie prywatnej. Idę 23 września na usg i powiedziała że w tej wizycie i 3d zrobi i te prenatalne usg z krwi robiłam płaciłam 370 zł.
Olirenza
Aktywna w BB
Może zadzwoń i zapytaj co wchodziło w skład tych badań krwi, bo nie jestem pewna czy pobieraliby tak wcześnie np. na pappa. Chyba, że nie zależy Ci na tym i wolisz tylko usg prenatalne to jak najbardziej w 13+2 będzie ok [emoji846]
Ja jadę właśnie po wynik Sanco, trochę się denerwuję [emoji55]
Ja jadę właśnie po wynik Sanco, trochę się denerwuję [emoji55]
No właśnie ale ja idę do piero 23 września to będzie 13tc+2 i wtedy bym pytała to nie wiem czy to nie za późno... Spróbuję się jakoś telefonicznie z nim skontaktować
Olirenza
Aktywna w BB
No to to są klasyczne badania krwi, które zleca się ciężarnych, ale nie prenatalne. Musisz się zastanowić czy chcesz robić pappa+bhcg dodatkowo do usg prenatalnego żeby wyliczyć skorygowane ryzyko wystąpienia pewnych chorób. Krew pobiera się w dniu badania usg albo kilka dni wcześniej ewentualnie żeby mieć już wynik na usg od razu.
Te miałam robione
Ivve
Ja też z ciekawości tam wystawilam zdjęcie i również mi napisały że chłopiec wcześniej też wykupiłam analizę na płatnej stronie i dostalam właśnie dziś odpowiedź że zdjęcia [emoji4] ale wcale się nie zdziwię jak b3dzie niespodzianka i chłopcu coś odpadnie [emoji6]Napisałam na tym forum z ciekawości i wszystkie bez wyjątku napisały ze chłopiec czyli tak jak ginka, dziewczyny które nie dostały info od lekarza może napiszcie na tym forum to poznacie pewnie płeć
Ivve
Na tej focie nub wygląda podobnie do mojego więc myślę że jednak boy...? Może się mylę [emoji6] albo Ja też będę mieć jednak dziewczynkę [emoji23]To był dokładnie 11 tydzień i 3 dzień. Zdjęcia niestety nie najlepszej jakości :/
Ivve
Ja miałam również miesiączke ostatnia 31 maja A termin ustalony na 6.03Ja ostatnia miesiączke miałam 31 maja A termin mam ustalony na 1.03
reklama
Kinderka88
Ivve Ty wolisz chłopca?