reklama
Dziewczyny z jaką częstotliwością używacie dopplera? Ja używałam na początku raz dziennie ale od jakiś 3 dni to 2 lub 3 razy na dzień bo nie mogę znaleźć. Dzisiaj za 2 razem znalazłam. I wściekła jestem na siebie bo się martwię że może to szkodzi chociaż przeczytałam już dużo artykułów i nigdzie nie piszą o szkodliwości dla dziecka tylko że usypia czujność w starszych ciazach. Teraz żeby nie wiem co to raz dziennie jak już nie wytrzymam nie znajdę to trudno ale myślicie że to mogło jakoś wpłynąć. W piątek idę na prenatalne oby wytrwać później się ogarnę, obiecuję
m-madzix
Fanka BB :)
Kochana nie pomoge, bo dostalam duphaston profilaktycznie we wzgledu na to ze pierwsza ciaze poronilam, nie mialam zadnych plamien i nic takiego nie wystapilo.@Dreamy i @m-madzix
A czy mialyscie duph. przepisany moze na plamienia ktore byly przed ciaza? Czy odkad go przyjmujecie zdarzaja sie czasem jeszze plamienia? U mnie miesiac bylo czysto a teraz na kilka dni przed data kiedy mialam powoli odstawiac to sie pojawily... Zazdroszcze wam ze jestescie w Polsce. Tu w Irlandii niby bylam w szpitalu na wizycie wlasnie po tych plamieniach ostatnio ale oni to wiadomo nawet nie uznaja zadnych lekow do 12 tyg wiec co do duphostonu nic mi nie powiedza.. ( tylko ze w Polsce lecza inaczej ) Na scanie nic niepokojacego nie widzialy co do tych plamien krore ostatnio wystapily.. Tylko tak mysle czy robiac go przez brzuch mozna to dobrze sprawdzic??
madziuuula
Super! I kto będzie?Odebrałam wynik Sanco. Dzidziuś jest zdrowy i znamy płeć. Jestem taka szczęśliwa [emoji4]
madziuuula
O mamuniu raz na kilka dni obawialabym się częściejDziewczyny z jaką częstotliwością używacie dopplera? Ja używałam na początku raz dziennie ale od jakiś 3 dni to 2 lub 3 razy na dzień bo nie mogę znaleźć. Dzisiaj za 2 razem znalazłam. I wściekła jestem na siebie bo się martwię że może to szkodzi chociaż przeczytałam już dużo artykułów i nigdzie nie piszą o szkodliwości dla dziecka tylko że usypia czujność w starszych ciazach. Teraz żeby nie wiem co to raz dziennie jak już nie wytrzymam nie znajdę to trudno ale myślicie że to mogło jakoś wpłynąć. W piątek idę na prenatalne oby wytrwać później się ogarnę, obiecuję
Ivve
W domku 2 dziewczynki to chciałoby się chłopca [emoji6]Ivve Ty wolisz chłopca?
Ivve
Nie trzymaj w niepewności pochwal się kto w Twoim brzuszku mieszka [emoji4]Odebrałam wynik Sanco. Dzidziuś jest zdrowy i znamy płeć. Jestem taka szczęśliwa [emoji4]
Olirenza
Aktywna w BB
Wymarzona i wyczekana dziewczynka [emoji175]
Nie trzymaj w niepewności pochwal się kto w Twoim brzuszku mieszka [emoji4]
reklama
Ivve
Gratuluję [emoji7] masz może jakieś zdjęcia z UsgWymarzona i wyczekana dziewczynka [emoji175]