reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny z jaką częstotliwością używacie dopplera? Ja używałam na początku raz dziennie ale od jakiś 3 dni to 2 lub 3 razy na dzień bo nie mogę znaleźć. Dzisiaj za 2 razem znalazłam. I wściekła jestem na siebie bo się martwię że może to szkodzi chociaż przeczytałam już dużo artykułów i nigdzie nie piszą o szkodliwości dla dziecka tylko że usypia czujność w starszych ciazach. Teraz żeby nie wiem co to raz dziennie jak już nie wytrzymam nie znajdę to trudno ale myślicie że to mogło jakoś wpłynąć. W piątek idę na prenatalne oby wytrwać później się ogarnę, obiecuję :D

@Dreamy i @m-madzix
A czy mialyscie duph. przepisany moze na plamienia ktore byly przed ciaza? Czy odkad go przyjmujecie zdarzaja sie czasem jeszze plamienia? U mnie miesiac bylo czysto a teraz na kilka dni przed data kiedy mialam powoli odstawiac to sie pojawily... Zazdroszcze wam ze jestescie w Polsce. Tu w Irlandii niby bylam w szpitalu na wizycie wlasnie po tych plamieniach ostatnio ale oni to wiadomo nawet nie uznaja zadnych lekow do 12 tyg wiec co do duphostonu nic mi nie powiedza.. ( tylko ze w Polsce lecza inaczej ) Na scanie nic niepokojacego nie widzialy co do tych plamien krore ostatnio wystapily.. Tylko tak mysle czy robiac go przez brzuch mozna to dobrze sprawdzic??
Kochana nie pomoge, bo dostalam duphaston profilaktycznie we wzgledu na to ze pierwsza ciaze poronilam, nie mialam zadnych plamien i nic takiego nie wystapilo.

Dziewczyny z jaką częstotliwością używacie dopplera? Ja używałam na początku raz dziennie ale od jakiś 3 dni to 2 lub 3 razy na dzień bo nie mogę znaleźć. Dzisiaj za 2 razem znalazłam. I wściekła jestem na siebie bo się martwię że może to szkodzi chociaż przeczytałam już dużo artykułów i nigdzie nie piszą o szkodliwości dla dziecka tylko że usypia czujność w starszych ciazach. Teraz żeby nie wiem co to raz dziennie jak już nie wytrzymam nie znajdę to trudno ale myślicie że to mogło jakoś wpłynąć. W piątek idę na prenatalne oby wytrwać później się ogarnę, obiecuję :D
O mamuniu raz na kilka dni obawialabym się częściej

reklama
Do góry