reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Gratulacje dziewczyny :) moglybyscie uzupelnic nasza liste o ta informacje? Bedzie wtedy ladnie widac komu sie sprawdzilo przeczucie i kalendarz chinski ;)

Ja bym chciała dziewczynkę i według kalenadzarza chińskiego (mój wiek plus miesiąc) poczęcia to będzie dziewczynka :)
Mi kalendarz chiński wróży dziewczynkę
Metoda ramzi do 8tyg. Też dziewczynka
Test z moczu i sody dziewczynka
Metoda nub czyli analiza wyrostka pluciowego do 14tc - CHLOPCZYK

Moja nadzieja i przeczucie to SYNEK

reklama
Gratulacje dziewczyny :) moglybyscie uzupelnic nasza liste o ta informacje? Bedzie wtedy ladnie widac komu sie sprawdzilo przeczucie i kalendarz chinski ;)

Ja bym chciała dziewczynkę i według kalenadzarza chińskiego (mój wiek plus miesiąc) poczęcia to będzie dziewczynka :)
U mnie tez z kalendarza wychodzi dziewczynka i tez bardzo bym chciala, zeby sie sprawdzilo. Synus juz jest. Z drugiej strony czuje, ze bedzie drugi syn :)
Dziewczyny melduje sie po prenatalnych. Wszystko ok, wszystkie wyniki w porzadku.. test pappa i usg wzorowo. Maluch ma 6.5 cm, tetno 160. Będzie prawdopodobnie chłopaczek. I taka foteczke dostaliśmy.

Zobacz załącznik 1016464
Ale wysyp chlopcow :) gratulacje!

Oczywiście życzę wszystkim oby płeć Waszych maluszków była taka jaka pragniecie :) aczkolwiek trochę chyba wszystkich ponosi :) wiem ze każdy chciałby już wiedzieć czy chłopczyk czy dziewczynka ale najbardzej wiarygodne jest badanie usg w późniejszym czasie ok 20tygodnia . Oczywiście wiem ze jeśli jest super nowoczesny sprzęt lekarz powie w tak wczesnej ciąży jaka jest płeć aczkolwiek nadal jest to 50/50 ;) albo się uda albo nie . Osobiście miałam usg w 16 tyg. U super extra lekarza na najlepszym sprzęcie i był przekonany ze dziewczynka a za 4 tygodnie okazał się chłopczyk . Wiec dziewczęta cieszmy się ze dzieci są zdrowe :)

A mi ginekolog pewnie powie płeć koło 20 tyg dopiero. Mam tylko nadzieję, że maleństwo nie wda się w starszego brata i nie będzie na każdym usg się skutecznie zakrywać. [emoji23][emoji23]

Oczywiście życzę wszystkim oby płeć Waszych maluszków była taka jaka pragniecie :) aczkolwiek trochę chyba wszystkich ponosi :) wiem ze każdy chciałby już wiedzieć czy chłopczyk czy dziewczynka ale najbardzej wiarygodne jest badanie usg w późniejszym czasie ok 20tygodnia . Oczywiście wiem ze jeśli jest super nowoczesny sprzęt lekarz powie w tak wczesnej ciąży jaka jest płeć aczkolwiek nadal jest to 50/50 ;) albo się uda albo nie . Osobiście miałam usg w 16 tyg. U super extra lekarza na najlepszym sprzęcie i był przekonany ze dziewczynka a za 4 tygodnie okazał się chłopczyk . Wiec dziewczęta cieszmy się ze dzieci są zdrowe :)
Moja znajoma chodziła do ginekologa z dosyć dobrym sprzętem i już dosyć wcześnie jej powiedział, że będzie chlopak. Aż nagle w 8 miesiącu okazało się jednak, że to dziewczynka, a ona już sobie prawie całą wyprawkę pod chlopca zrobiła. [emoji16]

reklama
Moja znajoma chodziła do ginekologa z dosyć dobrym sprzętem i już dosyć wcześnie jej powiedział, że będzie chlopak. Aż nagle w 8 miesiącu okazało się jednak, że to dziewczynka, a ona już sobie prawie całą wyprawkę pod chlopca zrobiła. [emoji16]
No właśnie :) aczkolwiek życzę wszystkim aby ich dzidziusie były te wymarzone ;)

Do góry