Kinderka88
Fanka BB :)
Ja mam mega zaparcia i boli mnie po boku taka kolka trochę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak z płcią???ponoć dziewczynki lubia wcześniej się pojawiać, czy potwierdziło się to u Twoich koleżanek???a chłopcy często przenoszeni...
Mogą to być zaparcia, albo ucisk na nerwy przez przesuwające się organy. Ja to często czuje. Pod żebrami tez często po lewej stronie boli mnie żołądek jak za dużo zjem. Spokojnie :-)W sumie macie racje
Chociaż powiem wam szczerze, ze martwią mnie te bóle brzucha. Tylko, ze nie boli podbrzusze a racEj boki i górna cześć. Wydaje mi się, ze to zaparcia ale może się mylę?
nie pocieszyłaśale ja jestem jakby co przygotowana na wywoływanie porodu, znam proceduręMoja córka urodziła się 10 dni po terminie [emoji6]
Tak jest. W sumie analizują że zdjęć wyrostek pluciowy ale wiadomo do tego też trzeba podejść z dystansem i jako zabawa bardziej. Ta grupa się nazywa tak jak na zdjęciu.A to jest jakaś grupa na FB od sprawdzania płci?
U mnie z metody ramzi wychodzi dziewczynka z wyrostka chłopak. Niby bardziej wiarygodne jest te Z wyrostka ale wiadomo pewność będzie po porodzie [emoji7]Dziewczyny które już wiedzą jaka może być płeć czy porownywałyście z tą metodą o której dziewczyny pisały z Usg do 8 tygodnia? Zgadza się?