Szarafoka
Fanka BB :)
Cześć! Ja wczoraj byłam na wizycie, u nas wszystko dobrze maluszek ma 7,5 cm
Mam tylko problem, bo lekarz na ból podbrzusza przepisał mi duphaston ot tak. Od 2 dni brzuch mnie nie boli i zastanawiam się czy brać to w ogóle. A duphaston mialyscie zlecony po jakos badaniach?
Hemoglobina też mi spadla o jedną jednostkę i też od razu żelazo, pomimo, że jestem powyżej normy. Chyba taki zapobiegawczy...
Nadrobić Was po dwóch dniach to 30 stron
Zobacz załącznik 1016536
Ja duphaston od poczatku biore na "wszelki wypadek" bo podobno nie zaszkodzi a moze pomoc. Jestem po jednej stracie. Badan nie wykonywalam zadnych, ale pamietaj ze jak juz go wezmiesz to nie mozna go tak ot odstawic bez konsultacji z lekarzem. A jakie masz wyniki morfologii ? Spadlo o 1 jednostke ale jest dalej w normie czy juz pod? tylko jeden parametr czy wiecej ? Ja na start mialam tez minimalnie ponizej hemoglobine erytrocyty i hematokryt (1-2 jednostki pod norma ) dostalam zelazo 2x dziennie. Pomoglo po 3 tyg wyniki w normie i jedno zelazo dziennie odstawilam bo mialam fatalne nudnosci po nim i czesto wymioty bezposrednio po zazyciu i wczoraj odebralam wyniki morfo i znow te trzy parametry spadly... a juz bylo dobrze. Jak pozostale Dziewczyny, macie jakis problem z morfologia ? ( wczoraj wystraszona tym ze spadly wyniki na nowo postanowilam brac zelazo wieczorem i po 2 tyg spokoju od wymiotow przytulalam miske (( 14tyd )