reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
A to już poważny wiek :)
Nie, na zwykła wizytę. Jestem już po prenatalnych. Ale taka świadomość, ze dalej coś może się wydarzyć zostaje. Mimo, ze staram się to wyprzeć
Jak po prenatalnych jest ok...to kochana!!!nie martw sie...pamietaj ze na pewne rzeczy nie mamy wplywu i zamartwianie sie nic nie zmieni..zyj chwila i ciesz sie ciąża❤❤❤❤

Dziewczyny które już wiedzą jaka może być płeć czy porownywałyście z tą metodą o której dziewczyny pisały z Usg do 8 tygodnia? Zgadza się?

Dam znać niech zbada i zobaczy czy z maluszkiem ok wszystko jak coś nie tak niech daje leki ja muszę codziennie córkę zaprowadzić do szkoły nie ma kto mi pomóc rodzina pracuje.. Mąż za granicą a ciotka dzwoniła i mówiła że leżała z synem od 3 miesiąca... Niech mi da leki żebym mogła zaprowadzić coś zrobić w domu chociaż.

Będęmama coś ty nie wytrzymam do poniedziałku niech zobaczy czy ok wszystko.. Boję się :( nie dawno się cieszyłam że ok ehh no zobaczymy

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Nie martw sie, musi byc ok! Najgorsza jest ta niepewnosc, ale po usg na pewno wroci ci pogoda ducha.
A to jest jakaś grupa na FB od sprawdzania płci? :D
oj jest :) tez czekam na kolejne usg, zeby tam wrzucic zdjecia haha.
Sprawdz tu:

Marcowe chlopczyki❤❤❤❤
Gratulacje dziewczyny :) moglybyscie uzupelnic nasza liste o ta informacje? Bedzie wtedy ladnie widac komu sie sprawdzilo przeczucie i kalendarz chinski ;)

Ile córka ma? Ja się zastanawiałam czy wziąć mojego 5l ale jakoś jie jestem przekonana do tego :/ boje się, ze gdyby były złe wieści to przy nim będzie jeszcze trudniej.
Ja bym jak najbardziej wziela. Bedzie dumny duzy brat :)

Będęmama wiem dlatego jadę w niedzielę w poniedziałek rozpoczęcie roku a chce wiedzieć bo może trzeba jakieś leki...

Gratulacje dziewczyny :) moglybyscie uzupelnic nasza liste o ta informacje? Bedzie wtedy ladnie widac komu sie sprawdzilo przeczucie i kalendarz chinski ;)

Ja bym chciała dziewczynkę i według kalenadzarza chińskiego (mój wiek plus miesiąc) poczęcia to będzie dziewczynka :)

reklama
W sumie macie racje :)
Chociaż powiem wam szczerze, ze martwią mnie te bóle brzucha. Tylko, ze nie boli podbrzusze a racEj boki i górna cześć. Wydaje mi się, ze to zaparcia ale może się mylę?

Do góry