reklama
Milii
Fanka BB :)
Mi wczoraj siostra przyniosła gazety „M jak mama” i „będę mama” i leze sobie na tarasie i czytam. Dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. Polecam gazetki, szczególnie dla leżących idealna pogoda teraz, taki chłodek przyjemny, relaksik jak znalazł
Bedemama!
Moderator
Na pewno bedzie dobrze. Uspokoisz sie jak zobaczysz jutro dzidzie
Tak mi pokazuje... Wiecie co tak się stresuje na prawdę strasznie się boję
Na prawdę źle się czuję i wydaje mi się że coś jest nie tak...
Ja dopiero wczoraj do was dolaczylam i rowniez jutro mam wizyte. Ma to byc raczej wizyta przez powloki brzuszne bo mam wytyczne ze szpitala zeby wypic duzo wody przed.. Wg usg bedzie 10+1. Ale ja jestem za granica a tu moze jest inaczej..
Ivve
Ja też jestem z Irlandi Północnej, wizytę pierwsza na NHS mam w piątek to będzie jakoś 12+4 chyba jakoś tak. Myślę że napewno przez brzuszek będzie ja nawet w 6tc miałam przez brzuch robione i wszystko było dobrze widać.
Ja mam 10 +1 z prywatnego usg. Takze odziwo dosc szybko.. Wlasnie wiem, ze zazwyczaj pierwsze wizyty odbywaja sie u nich od 12 tyg.Ja też jestem z Irlandi Północnej, wizytę pierwsza na NHS mam w piątek to będzie jakoś 12+4 chyba jakoś tak. Myślę że napewno przez brzuszek będzie ja nawet w 6tc miałam przez brzuch robione i wszystko było dobrze widać.
reklama
Kinderka88
Patrzyłam na usg córki i była całkiem położona na prawo to by wychodziło że teraz chłopczyk bo zarodek po lewej stronie, zobaczymy jutro co tam wyniknie. Staram się nie myśleć..
Moja córka tez leżała po prawej stronie
Ale na poznanie płci jutro to nie licz