reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Będęmama myślę że będzie dopochwowe jeszcze juz bym chciała być po wizycie. Mi na aplikacjach całkiem inaczej pokazuje niż na suwaczku.

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Tak mi pokazuje... Wiecie co tak się stresuje na prawdę strasznie się boję :(

Na prawdę źle się czuję i wydaje mi się że coś jest nie tak... :(

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Załączniki

• Screenshot_20190825-173113.jpg
    Screenshot_20190825-173113.jpg
    132,2 KB · Wyświetleń: 77
  • Screenshot_20190825-173105.jpg
    Screenshot_20190825-173105.jpg
    174,8 KB · Wyświetleń: 76
Mi wczoraj siostra przyniosła gazety „M jak mama” i „będę mama” i leze sobie na tarasie i czytam. Dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. Polecam gazetki, szczególnie dla leżących :) idealna pogoda teraz, taki chłodek przyjemny, relaksik jak znalazł :)
f2w3rjjghb3ibrut.png

Ja dopiero wczoraj do was dolaczylam :) i rowniez jutro mam wizyte. Ma to byc raczej wizyta przez powloki brzuszne bo mam wytyczne ze szpitala zeby wypic duzo wody przed.. Wg usg bedzie 10+1. Ale ja jestem za granica a tu moze jest inaczej..

Ja też jestem z Irlandi Północnej, wizytę pierwsza na NHS mam w piątek to będzie jakoś 12+4 chyba jakoś tak. Myślę że napewno przez brzuszek będzie ja nawet w 6tc miałam przez brzuch robione i wszystko było dobrze widać.

Ja też jestem z Irlandi Północnej, wizytę pierwsza na NHS mam w piątek to będzie jakoś 12+4 chyba jakoś tak. Myślę że napewno przez brzuszek będzie ja nawet w 6tc miałam przez brzuch robione i wszystko było dobrze widać.
Ja mam 10 +1 z prywatnego usg. Takze odziwo dosc szybko.. Wlasnie wiem, ze zazwyczaj pierwsze wizyty odbywaja sie u nich od 12 tyg.

Patrzyłam na usg córki i była całkiem położona na prawo to by wychodziło że teraz chłopczyk bo zarodek po lewej stronie, zobaczymy jutro co tam wyniknie. Staram się nie myśleć..

reklama
Do góry