Milii
Fanka BB :)
Moja córka tez leżała po prawej stronie
Ale na poznanie płci jutro to nie licz
Nie kochana mi obojętna płeć najważniejsze żeby biło serduszko to dla mnie teraz najważniejsze...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja córka tez leżała po prawej stronie
Ale na poznanie płci jutro to nie licz
Hej, wpadam z pytaniem o Wasze... Brzuchy macie już widoczne/powiększone? Wg OM mam dziś 13+1, a aktualnie nie mieszczę się w żadne jeansy... w luźnej bluzce nie widać, ale przy obcislej sukience już od jakiegoś tygodnia zarysowuje mi się elegancki ciążowy brzuch... Na wadze od początku nie przytyłam nawet pół kilograma, więc to raczej nie od ciasteczek
Ma ktoś tak? Bo zaczynam wpadać w lekką paranoję, że to za szybko
Ale że córeczka leżała na prawej stronie patrząc na zdjęcie usg tak? A z którego tygodnia iść było?Patrzyłam na usg córki i była całkiem położona na prawo to by wychodziło że teraz chłopczyk bo zarodek po lewej stronie, zobaczymy jutro co tam wyniknie. Staram się nie myśleć..
Ale że córeczka leżała na prawej stronie patrząc na zdjęcie usg tak? A z którego tygodnia iść było?
Spokojnie co do serduszka to przeciesz ciąża ciąży nie równa więc nie ma co porównywać kochana zobaczysz po wizycie bedziesz spokojniejsza zobaczysz serduszko dzidziusia A my czekamy na nowe zdjęcia [emoji7] wyluzuj dla maleństwa [emoji4]I w tym 5 tydzień 5 dzień mam zaznaczone że biło serduszko dlatego byłam zdziwiona jak poszłam na usg że nie było widać zarodka tylko pecherzyk.
Zobaczcie to usg córki z 5 tygodnia i 12 tygodnia i w tym 5 mam serduszko zaznaczone
Spokojnie co do serduszka to przeciesz ciąża ciąży nie równa więc nie ma co porównywać kochana zobaczysz po wizycie bedziesz spokojniejsza zobaczysz serduszko dzidziusia A my czekamy na nowe zdjęcia [emoji7] wyluzuj dla maleństwa [emoji4]
Ja robiłam peelingi i maseczki normalnie. Muszę, bo inaczej to masakra... szczególnie jak leze i ta codzienna pielęgnacja pozostawia wiele do życzenia...Mam pytanie do Was . Czy stosujecie w ciąży ? Peelingi enzymatyczne , kwasy, peelingi złuszczające na twarz i dekolt. ?
Strasznie mnie wysypuje