Mi się ten podoba lub anex sport. Ale wiadomo nie znam się jeszcze, czytać będę dopiero za kilka miesięcy, żeby był odpowiedni pod każdym względem, a nie tylko ładny. Doświadczone mamy mam nadzieje, ze pomogąAnita1990 jaki wózek kupujesz?
reklama
Agunia1401
Moderator
Fotelik przepraszamWózek czy fotelik? Bo wózek dopiero w styczniu
Anita1990
moderatorka
Fotelik [emoji6] przepraszam [emoji6]
Tak myślałam [emoji6]
Kupujemy cybex cloud z i-size z baza [emoji6]
Ale wózek tez prawie wybrany waham się między joolz day 3 i bugaboo fox [emoji6]
Link do fotelika:
Cybex Cloud Z i-Size - Sklep Cybex
Cybex Cloud Z i-Size nowy rozkładany fotelik od Cybex dla dzieci od urodzenia do ok. 18 miesięcy Ciekawy design, wysokie bezpieczeństwo oraz funkcjonalność to podstawy innowacji marki Cybex. Cybex Cloud Z i-Size to fotelik wchodzący w skład nowej linii produktów modułowych Z-Line. Baza Z i-Size...
foteliki-cybex.pl
Mała.czarna
Fanka BB :)
Woow Super te wozki ale cena mnie zabiła ale wiadomo jak można sobie pozwolić to super! Ja chciałabym się do 1500 zmieścić mam nadzieje ze coś znajdęTak myślałam [emoji6]
Kupujemy cybex cloud z i-size z baza [emoji6]
Ale wózek tez prawie wybrany waham się między joolz day 3 i bugaboo fox [emoji6]
Link do fotelika:
Cybex Cloud Z i-Size - Sklep Cybex
Cybex Cloud Z i-Size nowy rozkładany fotelik od Cybex dla dzieci od urodzenia do ok. 18 miesięcy Ciekawy design, wysokie bezpieczeństwo oraz funkcjonalność to podstawy innowacji marki Cybex. Cybex Cloud Z i-Size to fotelik wchodzący w skład nowej linii produktów modułowych Z-Line. Baza Z i-Size...foteliki-cybex.pl
Anita1990
moderatorka
Woow Super te wozki ale cena mnie zabiła ale wiadomo jak można sobie pozwolić to super! Ja chciałabym się do 1500 zmieścić mam nadzieje ze coś znajdę
Na pewno znajdziesz. Mnie przy Michale tez ograniczały fundusze ale znalazłam świetny używany quinny i tez byłam zadowolona. A zapłaciłam za niego niecałe 700zl wtedy
Dużo na Facebooku jest grup sprzedażowych warto pooglądać tez
Cena dość wysoka ale obiecałam sobie, ze kupię sobie taki wymarzony
Agunia1401
Moderator
Fajny ten fotelik, patrzyłam na podobny, chyba model poprzedni, jakaś Promocja ma być?
Ale to napewno oni przenoszą? Może my coś musimy zrobić?Kurczę kiedy nas przeniosą do głównego wątku... przydałby się już tabelka z datami porodu i post wizytowy
sandawilla
Dziewczyny witam się z wami mam nadzieje ze mogę do was dołączyć ❤
ostatnia miesiączke mialam 06.06 a 1 lipca zrobilam bete i wynik był 74.7, po 48h 199
Niestety mam podwyzszone tsh- 4 bylam u endokrynologa, biore euthyrox 75 i 26.07 ide na kolejną wizytę sprawdzic jak spada.
Przy okazji ze ta lekarka jest też ginekologiem to zrobiła mi usg i był pęcherzyk 4.46mm
Ide do ginekologa 19.07, mam nadzieję ze bedzie już serduszko
Mała.czarna
No właśnie myślałam o quinny Za to fotelik już chodził mi po głowie ten co tobie bo ten co mam to tylko że szpitala do domu a potem nie będę z niego korzystała raczej No czeka nas remont za ok 50-60 tys więc mam dużo innych wydatkówNa pewno znajdziesz. Mnie przy Michale tez ograniczały fundusze ale znalazłam świetny używany quinny i tez byłam zadowolona. A zapłaciłam za niego niecałe 700zl wtedy
Dużo na Facebooku jest grup sprzedażowych warto pooglądać tez
Cena dość wysoka ale obiecałam sobie, ze kupię sobie taki wymarzony
reklama
Anita1990
moderatorka
Fajny ten fotelik, patrzyłam na podobny, chyba model poprzedni, jakaś Promocja ma być?
Tak w Zabrzu w bocku ma być promocja na foteliki ogólnie obrotowe. I czytałam, ze nawet do 40% ceny wiec to dużo jest bardzo dlatego myśle, czy by nie kupić.
Ja chciałam najpierw cybex aton m i-size ale ta baza nie jest obrotowa stad wybór padł ba ten wyżej.