Asia.W.
Zaangażowana w BB
Czekamy na wyniki
Kurcze ja też czekam z niecierpliwością, miałam sie czyms zająć a ciągle tu zaglądam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy na wyniki
Kurcze ja też czekam z niecierpliwością, miałam sie czyms zająć a ciągle tu zaglądam
Dziewczyny witam się z wami mam nadzieje ze mogę do was dołączyć ❤
ostatnia miesiączke mialam 06.06 a 1 lipca zrobilam bete i wynik był 74.7, po 48h 199
Niestety mam podwyzszone tsh- 4 bylam u endokrynologa, biore euthyrox 75 i 26.07 ide na kolejną wizytę sprawdzic jak spada.
Przy okazji ze ta lekarka jest też ginekologiem to zrobiła mi usg i był pęcherzyk 4.46mm
Ide do ginekologa 19.07, mam nadzieję ze bedzie już serduszko
U mnie będzie 6:0 na pierwszym usg, strasznie chciałabym już zobaczyć serduszko, ale chyba szanse marne... następna mam tydzień później, bo idę do luxmedu żeby mi badania przepisali, żeby nie płacić dodatkowo za badania wiec tez zrobi pewnie usg to najwyżej wtedy zobaczę później to już na prenatalne bym poszła najchętniej, chociaż tak boje się zatrzymania bicia serca, ze najchetniej sprawdzałabym co tydzień...
Czytałam że szczególnie ból z jednej strony, a w ostatnim stadium to gorączka i krwawienie ale to już stan zagrażających Twojemu zdrowiu bo mogli dojść do pęknięcia jajowoduA jakie są objawy pozamacicznej ?
Anita1990 jaki wózek kupujesz?