Asia.W.
Zaangażowana w BB
Super trzymam kciuki
Dzięki bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super trzymam kciuki
PowodzeniaTeraz muszę się czymś zająć żeby szybko czas mi minął do tej 15, jak co dam znać
Czekamy na wynikiA ja myślałam że muszę być na czczo, to zaraz jadę bo chyba już zwariuję
Asia trzymam kciuki za wynik daj koniecznie znać.
Ja zarezerwowałam łóżeczko do 19.07 bo jest piękne a dziewczyna sprzedaje prawie nowe za 1/3 ceny;D
W piątek zaś jedziemy po fotelik i bazę bo w sklepie są mega rabaty na ten co chcemy.
Powodzenia
Witaj Będzie napewnoDziewczyny witam się z wami mam nadzieje ze mogę do was dołączyć ❤
ostatnia miesiączke mialam 06.06 a 1 lipca zrobilam bete i wynik był 74.7, po 48h 199
Niestety mam podwyzszone tsh- 4 bylam u endokrynologa, biore euthyrox 75 i 26.07 ide na kolejną wizytę sprawdzic jak spada.
Przy okazji ze ta lekarka jest też ginekologiem to zrobiła mi usg i był pęcherzyk 4.46mm
Ide do ginekologa 19.07, mam nadzieję ze bedzie już serduszko