reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Ups. ..coś poszło nie tak. ..

Izusia chciałam ci pogratulować i powiedzieć ze ja w tym samym dniu mam wizytę. Tyle że pierwszą

reklama
No właśnie myślałam o quinny :) Za to fotelik już chodził mi po głowie ten co tobie bo ten co mam to tylko że szpitala do domu a potem nie będę z niego korzystała raczej :) No czeka nas remont za ok 50-60 tys więc mam dużo innych wydatków :)

Ja miałam buzz i był naprawdę fajny :) wiec możesz śmiało go brać pod uwagę :)
A fotelik musi być mega bezpieczny, ja jestem po 2 wypadkach samochodowych w tym jeden miałam we wrześniu rozwalił nam jakiś 18l nowy samochód :/ i mam fioła na punkcie bezpieczeństwa

Tak w Zabrzu w bocku ma być promocja na foteliki ogólnie obrotowe. I czytałam, ze nawet do 40% ceny wiec to dużo jest bardzo dlatego myśle, czy by nie kupić.
Ja chciałam najpierw cybex aton m i-size ale ta baza nie jest obrotowa stad wybór padł ba ten wyżej.
A fotelik musi być mega bezpieczny, ja jestem po 2 wypadkach samochodowych w tym jeden miałam we wrześniu rozwalił nam jakiś 18l nowy samochód :/ i mam fioła na punkcie bezpieczeństwa
No fotelik to podstawa na tym nie ma co oszczadzac. Masakra te małolaty co dostaja ledwo prawko jeszcze mleko mają pod nosem a wairuja na ulicach jak wariaci.

Właśnie to jest taka rzecz na której się nie oszczędza, bo mam nadzieję że nie będzie mi dane sprawdzać czy jest wytrzymały ale nie wyobrażam sobie żeby później pluć w brodę, życie dziecka nie jest warte tysiąc czy dwa...

f2w3gov37znp1hsr.png

Nie, oskarżył nas o mieszanie przy samochodzie po wypadku żeby zwiększyć uszkodzenia. Wynajął prawnika który zadał rekonstrukcji zdarzeń. Mogliśmy się sadzić ale nie mieliśmy na to siły. Na szczęście prokurator był na tyle mądry ze sam stwierdził ze on coś kombinuje i kazał mu przestać wymyślać. Ale co nerwowo nas to kosztowało...

Nie, oskarżył nas o mieszanie przy samochodzie po wypadku żeby zwiększyć uszkodzenia. Wynajął prawnika który zadał rekonstrukcji zdarzeń. Mogliśmy się sadzić ale nie mieliśmy na to siły. Na szczęście prokurator był na tyle mądry ze sam stwierdził ze on coś kombinuje i kazał mu przestać wymyślać. Ale co nerwowo nas to kosztowało...
Masakra. 18 latek który wynajmuje prawnika i tak miesza? Masakra... Auto od rodziców pewnie i chulaj dusza piekła nie ma, rodzice zapłacą przecież. Jak mnie takie szczyle małe denerwuja

reklama

O kurcze, masakra, tak to jest jak młodzi chcą się popisywać, tylko niech nie popisują się za kółkiem

Do góry