reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Moje długie włosy wciąga, wiec z kocimi na pewno sobie poradzi. Codziennie w łazience na podłodze było moich włosów full, na jasnych kaflach ciemne długie włosy, męża już trafiało. Teraz nie ma tego problemu. Mega jesteśmy zadowoleni z tego odkurzacza, ja nie wiem jak mogłam wcześniej bez tego funkcjonować... mamy od roku.
Ja polecam kazdemu lysego kota:D ja mam...zero sprzatania siersci:D

Mój prowadzi życie kawalerskie :) Na imprezy na które nas zapraszają jeździ sam i nawet jestem z tego zadowolona :D Totalnie mi się odmieniło i stałam się domatorką. Niech robi co chce byleby dał mi trochę spokoju i w razie co był dyspozycyjny :D Tylko że my mamy od Was wygodniejszą sytuację bo na razie nie mamy dzieci. Podziwiam kobiety w ciąży opiekujące się dziećmi, ja sama sobą nie potrafię się zaopiekować...
Ahhh zazdroszczę troszkę bo pewnie gdyby nie to że malutka trzeba się zająć i mnie wkurza gdy robię to przez większość czasu wyłącznie Ja to bym również była zadowolona z podejścia mojego NM A tak to się we mnie aż gotuje [emoji23]
Chociaż jak sobie przypominam ostatnia ciaze rok temu to mimo że pozwalałm jemu wychodzić itd miałam za złe że nie potrafi odmówić i poprostu posiedzieć ze mną [emoji53]

A propo tycia w pierwszej plus 25kg, schudłam że zostało 6+ a po 2 latach ważyłam mniej niż przed ciąża ponieważ przeprowadziłam remont domu z mężem samodzielnie, w drugiej coś ok. 20kg plus schudłam z 15kg a teraz to nie wiem. Może przytyje mniej?

Mój jak jest zły że zobaczy coś lekko zaniedbanego będzie cały dzień sprzątal bo on musi mieć higieniczna czystość, a że ma problem z porządkiem jak ja ;) to co tydzień razem sprzątamy ;) przyzwyczajony że jego mama od 18 lat w domu, I jej głównym zajęciem to sprzątanie.
f2w3gov37znp1hsr.png

Znów mam dylemat lekowy [emoji12] brałam letrox o 5 (zazwyczaj staram się wcześniej jak się przebudze) a o 5.30 wstawalam i oczywiście musiałam przytulać toaletę i teraz tak dumam czy zdążył się wchlonac czy jednak nie [emoji12]
Normalnie dzień bez wymiotów dniem straconym [emoji12]

reklama
Znów mam dylemat lekowy [emoji12] brałam letrox o 5 (zazwyczaj staram się wcześniej jak się przebudze) a o 5.30 wstawalam i oczywiście musiałam przytulać toaletę i teraz tak dumam czy zdążył się wchlonac czy jednak nie [emoji12]
Normalnie dzień bez wymiotów dniem straconym [emoji12]

Ja moje leki biore wieczorem rano nie mialo to sensu :( tez przytulam od razu po sniadaniu. Maz sie smieje, ze szkoda na mnie jedzenja.

Do góry