reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Znów mam dylemat lekowy [emoji12] brałam letrox o 5 (zazwyczaj staram się wcześniej jak się przebudze) a o 5.30 wstawalam i oczywiście musiałam przytulać toaletę i teraz tak dumam czy zdążył się wchlonac czy jednak nie [emoji12]
Normalnie dzień bez wymiotów dniem straconym [emoji12]
Ja zawsze biorę 30 minut przed jedzeniem więc spokojnie, na bank zdarzył się wchlonac

reklama
Ponoć bliźniaki często są w kolejnych ciazach i jak kobieta jest po 30 :-)
Podobno.. tak jest ale ile w tym prawdy to Bog jeden wie. Moja babcia miala bliznieta przed 30 i z pierwszej ciazy, wczesniej nikt w rodzinie nie mial. Moj maz tez jest z blizniat, jego mama tez ma brata blizniaka. Podobno to idzie po linii zenskiej.. u nas druga ciaza i pojedyncza, ale to dobrze bo bym sie jeszcze bardziej stresowala czy wszystko bedzie dobrze..

Dziewczyny czy mrowieją wam palce u rąk? Czasem dłonie ale zazwyczaj opuszki palców? Biorę magnez 4 razy po 1 tabletkę ale nie pomaga

Moje długie włosy wciąga, wiec z kocimi na pewno sobie poradzi. Codziennie w łazience na podłodze było moich włosów full, na jasnych kaflach ciemne długie włosy, męża już trafiało. Teraz nie ma tego problemu. Mega jesteśmy zadowoleni z tego odkurzacza, ja nie wiem jak mogłam wcześniej bez tego funkcjonować... mamy od roku.
Moj przestal narzekac na moje wlosy w lazience odkad mamy koty ;) daj znac jaki to model, moze sie skusze :)
Ja polecam kazdemu lysego kota:D ja mam...zero sprzatania siersci:D
Za pozno sie zorientowalam haha. Ale jak tu ich nie kochac.

20190531_212956.jpg

Załączniki

• 1504970478122-513068098.jpg
    1504970478122-513068098.jpg
    98,7 KB · Wyświetleń: 77
Już na pewno usłyszę bicie serduszka strasznie się boję :( badania wyszły dobrze lekarz jeszcze sam oceni na wizycie

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

reklama
Do góry