reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ja na lotnisko się wpchalam bo kolejka była obłędna. Podeszłam z karta ciąży i nas musieli przepuścić ale miny nietęgie. W sklepach mam zamiar tez z tego korzystać. Takie nasze prawo

A Ja właśnie jestem po małej wielkiej wojnie z moim nie mężem.... na grillu byliśmy nasza mała chodzi spac o 18, godzina 20 młoda już naprawdę ledwo żywa to mówię jedziemy do domku A on że on wróci za 2h ogólnie nie miała bym nic przeciwko gdyby rzeczywiście wrócił w dość normalnym stanie i porze ale jemu się to nie zdarza. Ahhh tak mi ciśnienie podniósł że ho ho wrócił że mną ale szczerze mówiąc teraz po krótkiej wymianie zdań stwierdziłam że lepiej byłoby gdy sobie został tak mam go dość [emoji35]
Mój prowadzi życie kawalerskie :) Na imprezy na które nas zapraszają jeździ sam i nawet jestem z tego zadowolona :D Totalnie mi się odmieniło i stałam się domatorką. Niech robi co chce byleby dał mi trochę spokoju i w razie co był dyspozycyjny :D Tylko że my mamy od Was wygodniejszą sytuację bo na razie nie mamy dzieci. Podziwiam kobiety w ciąży opiekujące się dziećmi, ja sama sobą nie potrafię się zaopiekować...

Mi też dziewczyny dolegliwości ustępują już 5 dni nie wymiotuję w dzień mogę spać dosyć dużo za to w nocy mogłabym przemeblowanie w domu robić :) dużo latam do łazienki i budzę się codziennie między 5 a 6 rano na pierwsze siku ale to z takim bólem brzucha że szok zrobię siku i jest luz :) jedyne co mi doskwiera nadal to piersi bolą i bolą. Dziś rano wstałam chciałam coś zjeść jak zakrecilo mi się w głowie myślałam że zemdleje aż na podłogę w kuchni się położyłam bo myślałam że upadne zimne poty mnie ooblaly i chyba z 15 min się tak strasznie czułam ale przeszlo nie wiem co to było ale nie ukrywam że się trochę przestraszyłam.
Jem przed wstaniem z łóżka. Na razie nie miałam żadnego zjazdu. Po przerwie nocnej mógł Ci "cukier" spaść.

Ja robię dziś zakup życia i umawiam prezentacje z thermomixa :) mam nadzieje, ze uda mi się kupić w tej promocji raty 0%

Ma ktoś? Jesteście zadowolone?

Oj mój też ma problemy, i skoro nie ma seksu to w inne sposoby mogę go zadawalac, a mnie to trochę męczy... Oczywiście nie codziennie ale nie lubię takich nacisków i wydaje mi się że moje chore sny gdzie mnie zdradza a z 4 już miałam to z tego wynikają. On niby rozumie itd.. Ale widzę że go to boli...

Dziewczyny byłam wczoraj na weselu i pobawilam się trochę nawet zostałam dłużej niż myślałam, mam nadzieję że nie zaszkodziła.

Czuje dzisiaj tylko takie kłucie w pochwie mam nadzieję że to nic nie poważnego, ma któraś tak?
f2w3gov37znp1hsr.png
Podobno normalne. Może to wynikać z rozciągania się więzadeł i przygotowywania miejsca na coraz większy płód :) Moja szwagierka też tak miała i już uprzedzała mnie że nie ma z tym co panikować :) więc chyba nie ma co się martwić.

Hej kochane jak się czujecie dziś?
Ja już odliczam dni do wizyty mąż pojechał do pracy wróci w listopadzie..
Ja na prawdę zaczynam się martwić żadnych objawów nic kompletnie... Wizyta 26 sierpnia tak się boję że coś jest nie tak

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

U mnie tc 7+5, mdli mnie na mysl o jedzeniu, zaczynają się zachciewajki na kwaśne i slone- ile bym dala dziś za śledzia kwasnego:biggrin2:,od słodkiego mnie calkiem odrzucilo,jak otwieram lodowke tak szybko ja zamykam. Zyje na owocach,niezbyt słodkich i chlebie z masłem...
Też czuje rozciąganie w okolicy jajników, w poprzedniej ciazy miałam tak silny ból ok 17 tyg przy rozciąganie więzadeł że 2 dni lezalam, nie potrafiłam stanąć na mogę nawet... także wszystko przed nami drogie ciezaroweczki w kwestii rozciagania:D
Waga -4kg ,ale startuje z większą waga.
W poprzedniej ciazy chudlam sporo w sumie schudłam 6 A dniu porodu było + 2kg,po porodzie - 9kg. Licze ze tym razem tez tak bedzie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry