Madzia Maria
Początkująca w BB
-1,5 kgKochane ile juz przybralyscie na wadze?ja 4kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
-1,5 kgKochane ile juz przybralyscie na wadze?ja 4kg
Ja polecam kazdemu lysego kota ja mam...zero sprzatania siersciMoje długie włosy wciąga, wiec z kocimi na pewno sobie poradzi. Codziennie w łazience na podłodze było moich włosów full, na jasnych kaflach ciemne długie włosy, męża już trafiało. Teraz nie ma tego problemu. Mega jesteśmy zadowoleni z tego odkurzacza, ja nie wiem jak mogłam wcześniej bez tego funkcjonować... mamy od roku.
Podepne się rozważam zakup takiego odkurzacza [emoji7]mozna spytać jaki model ?
Ahhh zazdroszczę troszkę bo pewnie gdyby nie to że malutka trzeba się zająć i mnie wkurza gdy robię to przez większość czasu wyłącznie Ja to bym również była zadowolona z podejścia mojego NM A tak to się we mnie aż gotuje [emoji23]Mój prowadzi życie kawalerskie Na imprezy na które nas zapraszają jeździ sam i nawet jestem z tego zadowolona Totalnie mi się odmieniło i stałam się domatorką. Niech robi co chce byleby dał mi trochę spokoju i w razie co był dyspozycyjny Tylko że my mamy od Was wygodniejszą sytuację bo na razie nie mamy dzieci. Podziwiam kobiety w ciąży opiekujące się dziećmi, ja sama sobą nie potrafię się zaopiekować...
Wow gdzie takiego znajdę [emoji23][emoji23][emoji23] pewnie z dinozaurami wymarli Twój się jakoś uchowal [emoji6]Dziewczyny ja mam najlepszy odkurzacz pod słońcem zawsze mam czysto [emoji23] moj maz zamiata i odkurza 2 razy dziennie [emoji23][emoji23][emoji23]
Znów mam dylemat lekowy [emoji12] brałam letrox o 5 (zazwyczaj staram się wcześniej jak się przebudze) a o 5.30 wstawalam i oczywiście musiałam przytulać toaletę i teraz tak dumam czy zdążył się wchlonac czy jednak nie [emoji12]
Normalnie dzień bez wymiotów dniem straconym [emoji12]