reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Moje długie włosy wciąga, wiec z kocimi na pewno sobie poradzi. Codziennie w łazience na podłodze było moich włosów full, na jasnych kaflach ciemne długie włosy, męża już trafiało. Teraz nie ma tego problemu. Mega jesteśmy zadowoleni z tego odkurzacza, ja nie wiem jak mogłam wcześniej bez tego funkcjonować... mamy od roku.
Ja polecam kazdemu lysego kota:D ja mam...zero sprzatania siersci:D

Mój prowadzi życie kawalerskie :) Na imprezy na które nas zapraszają jeździ sam i nawet jestem z tego zadowolona :D Totalnie mi się odmieniło i stałam się domatorką. Niech robi co chce byleby dał mi trochę spokoju i w razie co był dyspozycyjny :D Tylko że my mamy od Was wygodniejszą sytuację bo na razie nie mamy dzieci. Podziwiam kobiety w ciąży opiekujące się dziećmi, ja sama sobą nie potrafię się zaopiekować...
Ahhh zazdroszczę troszkę bo pewnie gdyby nie to że malutka trzeba się zająć i mnie wkurza gdy robię to przez większość czasu wyłącznie Ja to bym również była zadowolona z podejścia mojego NM A tak to się we mnie aż gotuje [emoji23]
Chociaż jak sobie przypominam ostatnia ciaze rok temu to mimo że pozwalałm jemu wychodzić itd miałam za złe że nie potrafi odmówić i poprostu posiedzieć ze mną [emoji53]

A propo tycia w pierwszej plus 25kg, schudłam że zostało 6+ a po 2 latach ważyłam mniej niż przed ciąża ponieważ przeprowadziłam remont domu z mężem samodzielnie, w drugiej coś ok. 20kg plus schudłam z 15kg a teraz to nie wiem. Może przytyje mniej?

Mój jak jest zły że zobaczy coś lekko zaniedbanego będzie cały dzień sprzątal bo on musi mieć higieniczna czystość, a że ma problem z porządkiem jak ja ;) to co tydzień razem sprzątamy ;) przyzwyczajony że jego mama od 18 lat w domu, I jej głównym zajęciem to sprzątanie.
f2w3gov37znp1hsr.png

Znów mam dylemat lekowy [emoji12] brałam letrox o 5 (zazwyczaj staram się wcześniej jak się przebudze) a o 5.30 wstawalam i oczywiście musiałam przytulać toaletę i teraz tak dumam czy zdążył się wchlonac czy jednak nie [emoji12]
Normalnie dzień bez wymiotów dniem straconym [emoji12]

reklama
Znów mam dylemat lekowy [emoji12] brałam letrox o 5 (zazwyczaj staram się wcześniej jak się przebudze) a o 5.30 wstawalam i oczywiście musiałam przytulać toaletę i teraz tak dumam czy zdążył się wchlonac czy jednak nie [emoji12]
Normalnie dzień bez wymiotów dniem straconym [emoji12]

Ja moje leki biore wieczorem rano nie mialo to sensu :( tez przytulam od razu po sniadaniu. Maz sie smieje, ze szkoda na mnie jedzenja.

Do góry