reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Mnie sie snia dziennie pajaki :( boje sie ich panicznie wiec dziennie wyskakuje z lozka i speawfzam czy to sen:(

Justys Ja lece w poniedzialek, nie boi sie! Moja gin dzis mnie uspokoila. Mowila, ze wg niwj nawet lepiej teraz niz za 3miesiace

reklama
Dziewczyny lekarka podejrzewala dzis 2 bobo, czy to realne, ze na razie nie potwierdzila tego? Badala mnie 40min i cos jej nie pasowalo. Tak jakby 2 serduszka bily ale obojetne jakby nie obrocila glowicy to nie umiala tego sprawdzic. Mowila, ze niby jedno I na prenatalnych sie upewnimy[emoji23] w sumie nie wiem co myslec. Potem mowila, ze moze sie zasugerowala pepowina ale widzialam po niej, ze nie jest do konca pewna

Dziewczyny lekarka podejrzewala dzis 2 bobo, czy to realne, ze na razie nie potwierdzila tego? Badala mnie 40min i cos jej nie pasowalo. Tak jakby 2 serduszka bily ale obojetne jakby nie obrocila glowicy to nie umiala tego sprawdzic. Mowila, ze niby jedno I na prenatalnych sie upewnimy[emoji23] w sumie nie wiem co myslec. Potem mowila, ze moze sie zasugerowala pepowina ale widzialam po niej, ze nie jest do konca pewna
Może warto iść do innego lekarza ??

Może warto iść do innego lekarza ??

Watpie zeby to cos dalo, Moze tak sie wpatrywala, ze sama siebie wkrecila. To jeden z najlepszych lekarzy w mojej okolicy. Mam do niej 100% zaufanie. Ale zaskoczyla mnie bardzo;) jestem ciekawa czy ktoras u nas na forum bedzie miala blizniaki. Mojej przyjaciolce pokazaly sie dopiero w 12tc do 12tc byly nalozone tak na siebie ze nie bylo szans sprawdzic

Może być, czytałam że ciąże bliźniacza można wykryć często dopiero na penetralnych. Masz w rodzinie blizniaki?
f2w3gov37znp1hsr.png

Watpie zeby to cos dalo, Moze tak sie wpatrywala, ze sama siebie wkrecila. To jeden z najlepszych lekarzy w mojej okolicy. Mam do niej 100% zaufanie. Ale zaskoczyla mnie bardzo;) jestem ciekawa czy ktoras u nas na forum bedzie miala blizniaki. Mojej przyjaciolce pokazaly sie dopiero w 12tc do 12tc byly nalozone tak na siebie ze nie bylo szans sprawdzic

Aha, no to w takim razie zostaje tylko czekać;)

Może być, czytałam że ciąże bliźniacza można wykryć często dopiero na penetralnych. Masz w rodzinie blizniaki?
f2w3gov37znp1hsr.png

Nie wiem, moj tata jest adopotowany i nie znał swoich rodziców.
Ja bym się cieszyła :) powiedziała, ze póki co na spokojnie mam się cieszyć 1 zdrowym bo sprawdzała długo i widzi jedno ale ziarnko niepewności zasiała :)

reklama
Możliwe, czytałam kilka dni temu na jakimś forum, że dziewczyny dowiadywały sie o ciąży bliźniaczej dopiero 12, 13 tyg ciąży (a wcześniej już miały robione usg).

Do góry