Oby Justys, oby...
Ale jestem pełna najgorszych obaw..
Krew nie oznacza jeszcze najgorszego idź do lekarza będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krew nie oznacza jeszcze najgorszego idź do lekarza będzie dobrze
A bóle piersi kiedy u Ciebie się zmniejszyły? U mnie właśnie dzisiaj jestem bardzo zdziwiona, po nocy obudziłam się jakbym miała sprzed ciąży. Teraz trochę pobolewają, ale w porównaniu do ostatnich tygodni to tak jak bym nic nie czuła... i zastanawiałam się czy wszystko ok..Moje objawy się zmniejszyły, lepiej się czuje, oczywiście wieczorem padam na twarz po pracy gdzie jestem 9h cały czas na nogach... Mało kiedy nachodzą mnie mdłości, jestem jakaś osowiala ale bóle piersi ustąpiły są słabsze, brzuch boli delikatnie wieczorami, w porównaniu do tego co było a jest to o wiele lepiej.
Czyli podejrzewa dwie ciążę? Jakby były dwie to da się ta pozamaciczna usunąć A wewnątrz maciczna uratować?Hey dziewczyny ja już po wizycie serduszko ładnie bije wszystko ok.. Tylko lekarka widzi jakąś zmianę w prawym jajowodzie i mówiła że czasem może to być ciąża pozamaciczna ale raczej na 99%to cie nie zdarza mam iść za tydzień na kontrolę teraz jestem gorzej przerażona niż przed wizytą.. Jeszcze się naczytałam na necie...
O matulu co za postęp medycy, już zamówiłam mam nadzieję że serio ciut pomoże [emoji6]Do dziewczyn ktore mają mocne mdlosci.. lekarz mi polecil Prevomit i u mnie mdlosci przestaly byc dokuczliwe. Po co sie tak męczyć.. na opakowaniu jest napisane ze reguluje poziom hormonow a w skladzie jest m.in imbir, wit B. Mimo, ze wit B mam tez w swoich tabletkach to i tak nie zaszkodzi. Ponoc mdlosci tez moga byc jak jest niedobor wit B
Oby Justys, oby...
Już będzie z 2 tygodnie, w jeden dzień zniknęły te żyły, na nastepmy dzień wróciły ale bol jest I wiele mniejszy, mogę chodzić po schodach.A bóle piersi kiedy u Ciebie się zmniejszyły? U mnie właśnie dzisiaj jestem bardzo zdziwiona, po nocy obudziłam się jakbym miała sprzed ciąży. Teraz trochę pobolewają, ale w porównaniu do ostatnich tygodni to tak jak bym nic nie czuła... i zastanawiałam się czy wszystko ok..
Ja dziś lecę samolotem i zaczynam się stresować bo znów się na zygalam jakiś rzeczy na internecie. A samolot za 2 h. A w aucie nie dałabym rady 15 h po 2 h wymiotuję i nie wiem czemu nigdy tak nie miałam