katee1992
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze!Nic dziewczyny, jadę znowu na IP, leci ze mnie jak w trakcie okresu, boli brzuch, raczej nastawiam się na najgorsze..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze!Nic dziewczyny, jadę znowu na IP, leci ze mnie jak w trakcie okresu, boli brzuch, raczej nastawiam się na najgorsze..
Ja trzymam kciuki i też za chwilę się zbieram na IP..Nic dziewczyny, jadę znowu na IP, leci ze mnie jak w trakcie okresu, boli brzuch, raczej nastawiam się na najgorsze..
Trzymam kciuki! Daj znac xJa trzymam kciuki i też za chwilę się zbieram na IP..
Piekna rybka!Dziewczynki wlasnie byłam na USG u innego gin bo juz niw chciałam czekac na mojego do 13 sierpnia i wszystko ok 8 tydzień 19 mm nawet mi podglosil serduszko żeby usłyszeć
7 tydzień. Właśnie nie były bolesne.A przypomnij w którym jesteś tygodniu? Miałaś bolesne okresy? Podobno też ma wpływ przodo lub tylozgiecie macicy.