reklama
Cześć Dziewczyny! Długo mnie tutaj nie było, ale moja dwulatka potrzebuje bardzo dużo uwagi i po prostu wieczorami padamy razem spać. Mam właśnie problem podobny jak Wy z zabawami i skakaniem, chociaz to juz w miarę wyeliminowalam, ale z noszeniem nie ma opcji. Przylepa okropna i szkoda mi jej bardzo czy jeśli ciąża jest zdrowa to już na tym etapie trzeba rezygnować z noszenia/podnoszenia dziecka?
Ja mam wizytę 8.08. Minęły mi wszystkie objawy ciazowe, poza bólem żołądka i nic nie pomaga.
Ja mam wizytę 8.08. Minęły mi wszystkie objawy ciazowe, poza bólem żołądka i nic nie pomaga.
ania280891
Fanka BB :)
Wszystko może być w porządku, tylko musisz później uważać, koleżanka tak miała lekarz tego nie dopatrzyl, zamknął swoją klinikę i musiała w 7 miesiącu zmienić lekarza i dobrze się stało, okazało się że ma za mało wod plodowych, dziecko jest wyzwijane w środku pepowina w koło plus brak miejsca na ruchy dał jej jakies lekarstwo i wszystko wróciło do normy, niestety dziecko ma wadę stop, bardzo dużo pieniędzy teraz muszą płacić za rehabilitację ponieważ w Polsce chcieli łamac nogi I to nie raz, a ona jeździ do Wiednia ma że stanów ściągane specjalne buciki na szynie i dziecko musi w tym cały czas być, wiem że rok temu mały miał 6 miesięcy i dalej je miał teraz od roku nie mam z nią kontaktu, tylko mąż z jej mężem, a jak wiadomo oni raczej między sobą na takie tematy nie rozmawiają.
Dzięki, do mojej lekarki mam zaufanie, wiem, że jak coś będzie nie tak to mi powie i będzie działać. Na razie kazała czekać, bo mówiła, że miała już jedna pacjentke z podobnym przypadkiem i się wyrównało. Ale zobaczymy, bo oczywiście się za dużo w internecie naczytałam.
Ivve
Moja młoda sk9nczy zaraz 10 miesięcy własne nie dawno zaczęła swoje pierwsze kroczki, całe dnie najlepiej by tylko przechodziła za rączkę lub na rękach nie skacze po brzuchu ale czasem gdy leży obok kopię staram się poprostu robić tak by nie miała do tego okazji Ale nie ma opcji np żebym jej nie nosiła niestety A to mały klopski bo 12kg to jest już co nosić [emoji849]A ja mam pytanie do mam które już maja dzieci . Jak sobie radzicie z maluchami które chcą siadać na Waszym brzuchu i skakać i opierać się łokciem i Bóg wie co jeszcze ?
Ivve
Widzę że trochę podobna sytuacja w domu mam już 13 latkę i 10 miesięczna gwiazdeczke A termin na 6 marca [emoji16]Czesc. Witam się nieśmiało. Mój termin wypada na przełomie końca marca i początku kwietnia. Cykle nieregularne. W domu mam już 9 latkę i 10 miesięczna dziewczynkę. Ciąże potwierdziła usg. Czekam na bicie serduszka. Też jestem na lekach na podtrzymanie. Pozdrawiam wszystkie mamusie
Ivve
Super że już sie zdecydowałaś na konkretny model [emoji6], Ja w poprzedniej ciąży też szybko oglądałam różne i zakochałam się w hot mom ale nie odwazylam się kupić tak wcześnie i może dobrze bo z czasem zmieniłam decyzję kupiłam wtedy taki o którym nawet bym nie pomyślała ale jak go zobaczyłam to się zakochałam [emoji7]Dziewczyny kupilismy wozek[emoji7] jak zaczelam jezdzic to cybex wygral I tak stalam sie wlascicielka pieknego priama
Ivve
To taki model ? Z ciekawości poszukalam [emoji7]Dziewczyny kupilismy wozek[emoji7] jak zaczelam jezdzic to cybex wygral I tak stalam sie wlascicielka pieknego priama
Anita1990
moderatorka
Super że już sie zdecydowałaś na konkretny model [emoji6], Ja w poprzedniej ciąży też szybko oglądałam różne i zakochałam się w hot mom ale nie odwazylam się kupić tak wcześnie i może dobrze bo z czasem zmieniłam decyzję kupiłam wtedy taki o którym nawet bym nie pomyślała ale jak go zobaczyłam to się zakochałam [emoji7]
Powiem Ci szczerze, ze ja juz dlugo ogladalam wozki, wiedzialam czego chce I wahalam sie pomiedzy paroma dzis bylismy w sklepie I jak zaczelam jezdzic to juz wiedzialam ze to ten
reklama
Ivve
Ja to chyba będę musiała rozglądać się za takim rok po roku bo raczej młodsza jeszcze będzie korzystała z wozeczka mając 17mc, chociaż czytałam doświadczenia mam które mają dzieci z tak mała różnica że nie zawsze to jest dobry wybór i sama nie wiem .....Dziewczyny kupilismy wozek[emoji7] jak zaczelam jezdzic to cybex wygral I tak stalam sie wlascicielka pieknego priama
Dziewczyny z podobną różnica dzieci jakie wy wózki polecacie lub macie zamiar kupić?