madzik1706
Zaciekawiona BB
Dziewczyny was też tak bardzo boli brzuch?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobnie. Też dzwigam mała sama nie chodzi. Jest co robić oddech łapie jak raczkuje. Karmie ja jeszcze piersią. Moje ciąże też do łatwych nie należą. Na razie leki i czekanie ten początek najgorszy.Widzę że trochę podobna sytuacja w domu mam już 13 latkę i 10 miesięczna gwiazdeczke A termin na 6 marca [emoji16]
mnie dziś strasznie pulsująco boli. tak rytmicznie jak na miesiączkę i się strasznie nakręciłam....Dziewczyny was też tak bardzo boli brzuch?
A przypomnij w którym jesteś tygodniu? Miałaś bolesne okresy? Podobno też ma wpływ przodo lub tylozgiecie macicy.Dziewczyny was też tak bardzo boli brzuch?
Nie wiem czy mozba to nazwac bardzo albo boli. Macica sie rozciaga. Jak Cię nie pokoi to idź sprawdzić do lekarza. Lepiej dmuchać na zimne.Dziewczyny was też tak bardzo boli brzuch?
powodzenia!Nic dziewczyny, jadę znowu na IP, leci ze mnie jak w trakcie okresu, boli brzuch, raczej nastawiam się na najgorsze..