reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Widzę że trochę podobna sytuacja w domu mam już 13 latkę i 10 miesięczna gwiazdeczke A termin na 6 marca [emoji16]
Podobnie. Też dzwigam mała sama nie chodzi. Jest co robić :) oddech łapie jak raczkuje. Karmie ja jeszcze piersią. Moje ciąże też do łatwych nie należą. Na razie leki i czekanie ten początek najgorszy.

Dziewczyny was też tak bardzo boli brzuch?
A przypomnij w którym jesteś tygodniu? Miałaś bolesne okresy? Podobno też ma wpływ przodo lub tylozgiecie macicy.
f2w3gov37znp1hsr.png

Ja obecnie mam Bebetto Murano i jestem zadowolona choć dużo miejsca w samochodzie zajmuje. Na wakacje kupiliśmy zwykla spacerówke składana. Więc mamy dwa wózki ale myślę czy to będzie dobry zakup wózek rok po roku. Jak będę chciała iść sama na spacer to by się przydał taki. Myślę też nad Bebetto 40. Ale kupować będę w marcu dopiero bo jeszcze różnie się może zdarzyć. Znajomej w 14 tygodniu okazało się że będzie mieć bliźniaki. Nie wiem jak to możliwe że tak późno. Ale gdzieś się ukrył drugi maluszek.

Mnie tez jakby na okres pobolewa. Ale czytalam ze nie ma nic niepokojącego do momentu kiedy boli wlasnie w takich granicach jak wczesniej na okres, bo macica się rozciąga, jak mocniej to zeby skonsultowac z lekarzem

reklama
Do góry