reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
A maja kwasy dha?
Widzisz w końcu dołączyłam [emoji4]
Powiem Ci szczerze że nie mam pojęcia, natomiast bardzo ufam mojej endo.. Bardziej niż ginekologowi chyba.

Dostałam nawet od niej prywatny nr tel i kontakt do 3 przychodni w których przyjmuje i jak coś mnie będzie martwić to mam dzwonić w nocy i w dzień. Czekają mnie też wizyty co max 4 tygodnie.
Gin też prywatnie bo na NFZ to chyba z cudem graniczy się dostać.

Mnie lekko podoblewa brzuch mdłości raz rano raz wieczorem ale nie zawsze senność taka że bez drzemki nie jestem w stanie funkcjonować i bóle głowy :(

Mój jest mleczny, czasem żółty ale infekcji nie mam [emoji849] lekarz mówi że wszystko ok ale ma takie wyluzowane podejście że jak coś się nie zmieni po 2 wizycie to go zmienię. Lubię go i chodziłam do niego też przed ciąża ale jestem po poronieniu i mam hashimoto więc boję się że coś przeoczy.. No i płace za wizytę 200 zł +wszystkie badania prywatnie. Nie wiem szczerze już co mam zrobić [emoji849] na NFZ nikogo nie mogę znaleźć ani nigdzie się dodzwonić.

Ponoć mleczne se ok gorzej jak robią się zielonkawe. A z lekarzami to masakra. Ja w 1 ciąży chodziłam do babki która wszyscy polecali super extra. Babka bierze 160 zł wizyta trwała 3 min nawet nie miała czasu odpowiadać na moje pytania bo już kolejna. Przecież kasa musi się zgadzać

reklama
A powiedzcie mi jak z pazurkami ? Robicie żele lub hybryde? Czy odpuszczacie całkiem? :)

Ja odpuszczam :) osobiście umiem się bez nich obejść.
Najgorsze wdychanie acetonu (wiem ze przy białaczce to mega szkodliwe, w ciąży wierze ze również).
Ja akurat mam białaczkę i dlatego po rozmowach z lekarzami uważam na wdychanie chemii.

Do góry