reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
A maja kwasy dha?
Widzisz w końcu dołączyłam [emoji4]
Powiem Ci szczerze że nie mam pojęcia, natomiast bardzo ufam mojej endo.. Bardziej niż ginekologowi chyba.

Dostałam nawet od niej prywatny nr tel i kontakt do 3 przychodni w których przyjmuje i jak coś mnie będzie martwić to mam dzwonić w nocy i w dzień. Czekają mnie też wizyty co max 4 tygodnie.
Gin też prywatnie bo na NFZ to chyba z cudem graniczy się dostać.

Mnie lekko podoblewa brzuch mdłości raz rano raz wieczorem ale nie zawsze senność taka że bez drzemki nie jestem w stanie funkcjonować i bóle głowy :(

Mój jest mleczny, czasem żółty ale infekcji nie mam [emoji849] lekarz mówi że wszystko ok ale ma takie wyluzowane podejście że jak coś się nie zmieni po 2 wizycie to go zmienię. Lubię go i chodziłam do niego też przed ciąża ale jestem po poronieniu i mam hashimoto więc boję się że coś przeoczy.. No i płace za wizytę 200 zł +wszystkie badania prywatnie. Nie wiem szczerze już co mam zrobić [emoji849] na NFZ nikogo nie mogę znaleźć ani nigdzie się dodzwonić.

Ponoć mleczne se ok gorzej jak robią się zielonkawe. A z lekarzami to masakra. Ja w 1 ciąży chodziłam do babki która wszyscy polecali super extra. Babka bierze 160 zł wizyta trwała 3 min nawet nie miała czasu odpowiadać na moje pytania bo już kolejna. Przecież kasa musi się zgadzać

reklama
A powiedzcie mi jak z pazurkami ? Robicie żele lub hybryde? Czy odpuszczacie całkiem? :)

Ja odpuszczam :) osobiście umiem się bez nich obejść.
Najgorsze wdychanie acetonu (wiem ze przy białaczce to mega szkodliwe, w ciąży wierze ze również).
Ja akurat mam białaczkę i dlatego po rozmowach z lekarzami uważam na wdychanie chemii.

Do góry