reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Hej dziewczyny ja tez dziś zobaczyłam dwie kreski i nawet zrobiłam betę ale wynik jest niski bo 26 także sporo czekania mnie czeka.. mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i zostanę z wami do końca [emoji3]

Czesc wszystkim! :) Ja ostatnia miesiaczke miałam 18.05 ale wg usg ciąża jest młodsza i bede rodzic z początkiem marca :) Chciałabym 5.03 bo to urodziny mojej mamy :)
Jakie macie objawy?
A tu zdjęcie mojego pierwszego testu :) Zobacz załącznik 992311
Mam taką samą sytuację, ciąża młodsza więc będę marcowa, sama jestem z marca także mnie to cieszy [emoji7] a to mój pęcherzyk
IMG_20190702_201330.jpeg

Witam wszystkie nowe mamy, abyśmy wszystkie zostały tu do końca ;)
Nie wiem co macie z tym kalafiorem zjadłam dzisiaj z ogromnym apetytem i mam straszną ochotę na kawę.
Dzisiaj przy wychodzenia z samochodu strasznie mnie je brzuch zabolal po lewej stronie taki intensywny ból uklucie , teraz czuję tam dyskomfort, mam nadzieję że się nic nie stało.

A macie już wybrane witaminy? Ja się zastanawiam pomiędzy omega med optima forte a doppelherz mama premium
Ja po wizycie u endo dostałam zalecenie kwas foliowy, jodid i vigantoletten i starczy. Powiedziała że da mi na nie receptę bo są zarejestrowane już jako leki (czyli maja zadany skład) i żebym więcej nic nie brała :)

reklama
Do góry