natka30
Fanka BB :)
Przypomnij na kiedy termin?
Ostatnia miesiączka 26.05 termin 1-2.03
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypomnij na kiedy termin?
Mam taką samą sytuację, ciąża młodsza więc będę marcowa, sama jestem z marca także mnie to cieszy [emoji7] a to mój pęcherzykCzesc wszystkim! Ja ostatnia miesiaczke miałam 18.05 ale wg usg ciąża jest młodsza i bede rodzic z początkiem marca Chciałabym 5.03 bo to urodziny mojej mamy
Jakie macie objawy?
A tu zdjęcie mojego pierwszego testu Zobacz załącznik 992311
Ja po wizycie u endo dostałam zalecenie kwas foliowy, jodid i vigantoletten i starczy. Powiedziała że da mi na nie receptę bo są zarejestrowane już jako leki (czyli maja zadany skład) i żebym więcej nic nie brałaA macie już wybrane witaminy? Ja się zastanawiam pomiędzy omega med optima forte a doppelherz mama premium
Ja po wizycie u endo dostałam zalecenie kwas foliowy, jodid i vigantoletten i starczy. Powiedziała że da mi na nie receptę bo są zarejestrowane już jako leki (czyli maja zadany skład) i żebym więcej nic nie brała
Ja mam identycznie jak wyMam taką samą sytuację, ciąża młodsza więc będę marcowa, sama jestem z marca także mnie to cieszy [emoji7] a to mój pęcherzyk Zobacz załącznik 994657
Ja też kolejna na 16 lipca i lekarz twierdził że już powinno byćDziewczyny byłam dziś na wizycie i jest pęcherzyk ciążowy ma 6mm, to 4t2d. Kolejna wizytę mam 16 lipca czyli 6t. Myślicie że już może być bicie serduszka?