reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Najpierw się stresujesz do serduszka, potem żeby prenatalne wyszły potem jest chwila spokoju i znów prenatalne i tak aż do porodu :)
I tu masz całkowita rację.. I ciągle stres.. Nienawidzę tego ja też od niedzieli w stresie bo plamienia byłam w poniedziałek u lekarza i co reżim lozkowy w piątek idę do lekarza znów ścisła kontrola mam nadzieję że już będzie serduszko i nie będę się tak denerwować tym wszystkim :(

reklama
Bylam właśnie w biedronce i jest feta z mleka pasteryzowanego nie pamietam nazywy ale z tej serii smaki świata kuchnia grecka.

Bylam właśnie w biedronce i jest feta z mleka pasteryzowanego nie pamietam nazywy ale z tej serii smaki świata kuchnia grecka.
To super bo tej ogolno dostępnej która jest w każdym sklepie nie można. Fajnie ze są takie odpowiedniki serów które można jeść w ciąży. Albo piwka 0% :)

A to piwo 0% to napewno bezpieczne?
Tak, to jest tylko woda, chmiel i jeczmien. Nie ma dodatku drożdży wiec nie fermentuje. Ma całkowicie 0,00% alkoholu

f2w390bvgn194jcu.png

reklama
Do góry